Топ 10 на Фън Шуй амулетите за привличане на пари и Късмет в дома

Криза е. Даже и тези, които не вярват в амулетите и късмета, се замислят как да привлекат малко повече благосъстояние в дома си. Магазините са пълни с всякакви сувенири, но какво точно е тяхното значение и къде да ги разположим? За да ви помогнем с тези въпроси, ето списък, съставен от специалисти, на 10-те най-известни елементи на фън шуй, които се смята, че носят в дома или офиса късмет, пари и благополучие.

1. Фън шуй трикраката жаба
Фън шуй трикраката жаба е може би най-популярният символ на имотите, късмета и парите. Жабата има три крака, седи на легло от монети, кюлчета или ба-гуа символи, понякога има монети в устата.

Фън Шуй трикрака жаба за пари charmyrose. com

Фън Шуй трикрака жаба за пари

Трикраката жаба привлича пари в дома ви, когато е поставена доста ниско, диагонално от предната врата, сякаш очаква да поздрави богатството – така привлича добрата енергия, която китайците наричат Чи. Не я дръжте директно до предната част на входната врата! Според фън шуй, поддържане на девет жаби в дома ви, ще привлече повече пари, но ако не искате да си правите колекция от жаби, може да сложите и само една.

Фън Шуй трикрака жаба за пари charmyrose. com

Фън Шуй трикрака жаба за пари

Оттук може да разгледате и закупите фън шуй трикрака жаба: Фън шуй трикрака жаба

2. Тримата богове Fuk Luk Sau (китайски 3 звездни мъдреци) – Здраве, Късмет и Богатство
Във Фън Шуй, тримата богове (китайски звездни мъдреци ) се наричат Fuk, Luk, Sau  са втория най- почитан символ за насърчаване на здраве, богатство и щастие.

http://www.charmyrose.com.com/ Фън Шуй тримата богове

Фън Шуй тримата богове

Те са изключително популярни, тъй като те символизират почти всичко, което прави хората щастливи и доволни. Дръжте поне един набор от тези боговете  в дома си, за да привлечете късмета в живота си. Една от най-известните фън шуй майсторки, Lilian Too, поддържа три комплекта от тези три мъдреци в офиса дома си, като твърди, че така укрепва късмета си.
Тук може да разгледате или закупите:  Тримата богове Fuk Luk Sau

3. Смеещият се Буда или хотей. Вече сме писали статия за тази традиционна фигура във Фън Шуй.

Фън Шуй Смеещ се Буда ( Хотей) charmyrose. com

Фън Шуй Смеещ се Буда ( Хотей)

Смеещия се Буда обикновено носи голяма чанта на гърба и златни слитъци или пари. Друг вариант е той  да е седнал с широка усмивка. Той също е наричан „Хотеи“ в Япония. За късмет и богатство  се изработва от бронз, гипс, кристал,стъкло или полускъпоценни камъни
Когато отидете в магазин или ресторант в Китай, ще забележите, че този символ на късмета се появява близо до входа или мястото директно до входната врата, държи се също близо до касата. В дома се разполага в дневната, слага се и в хотелски лобита, има го в повечето бизнес помещения в Азия. Поставянето на Смеешия се Буда на вашето работно бюро може да ви помогне също за издигане в кариерата  и облекчаване на стреса, счита се, че носи радост и щастие.

Фън Шуй Смеещ се Буда ( Хотей) 2 charmyrose. com

Фън Шуй Смеещ се Буда ( Хотей)

Тук можете да закупите: Фън Шуй смеещ се Буда

4. Пи Яо
Пи Яо се нарича Бога – комарджия във фън шуй и е един от най-популярните фън шуй създания за привличане на пари и предмети от подаръци и хазарт. Това създание е покровител на хазарта, фондовата борса, бизнес инвестициите и игрите на късмета.
След като купите фиш или лотарийни билети, те се поставят под Pi Яо и се смята, че така той помага за привличане на пари и късмет.

5. Фън шуй монети

Фън Шуй Монети 2 charmyrose. com

Фън Шуй Монети 2

Фън шуй монети, познати още като И-Чинг или И-дзин монети.

Тези стари китайски монети са мощни инструменти за активиране на богатството. Кръг с вътрешна квадратна форма заедно представляват небето и земята.

Фън Шуй Монети 3 charmyrose. com

Фън Шуй Монети 3

Вържете три или 8 монети

Фън Шуй Монети charmyrose. com

Фън Шуй Монети

с червен копринен конец и специфичните китайски възли на късмета, и ги окачете от вътрешната страна на входната врата, за да покажете на енергията, че мястото на парите вече е вътре в къщата си. За да привлечете пари у себе си може да носите тези монети в джоба или портфейла си. За магазини или офиси е подходяша комбинацията от монети и камбанка, която също се ползва в дома за окачване на балкон или прозорец.

Тук можете да разгледате и закупите: Фън Шуй монети и Фън Шуй камбанки и пагоди

6. Златни слитъци (Златни императорски перли)
Златото символизира богатство,  благополучие и успех. Златните слитъци са традиционен китайски  символ на богатство. Те са във формата на лодка и символизират древната китайска валута, която е била изработвана от злато.

feng-shui--pari

Поставени пред смеешия се Буда или костенурка-дракон, ще увеличат богатството и късмета. Също така, Чи Лин слитъците привличат всички видове късмет – здраве, пари, деца.

7. Костенурката – Дракон

Костенурка- дракон charmyrose. com
Фън Шуй Костенурката-дракон е легендарен символ, съчетаващ завладяващата сила на дракон и костенурка. Смята се успешен начин за привличане на богатство, увеличение на доходите, насърчаване на кариерата, здравословен начин на живот, дълголетие, успех в бизнеса. Ако разчитате само на хазарт, това не е вашият символ, той по-скоро е фиксирана богатство и късмет (вместо да привлече еднократно късмета към вас, ще ви помогне стъпка по стъпка, със сигурност да се увеличават парите в бизнеса и дома ви.
Това е символът на стабилните и постоянно увеличаващи се доходи.

Тук можете да рагледате и закупите: Фън шуй костенурка-дракон

8. Риба фигурка
Във фън шуй, рибата представлява изобилие. Много китайци с бизнес поставят аквариуми с декоративни живи риби като златни риби, шаран, гупи в него, близо до входа на техните офиси, магазини и къщи за привличане на богатство и късмет.

Фън Шуй рибка за пари charmyrose. com

Фън Шуй рибка за пари

Въпреки това, е по-лесно да имате риби фигурки, отколкото да се грижите за жива риба, така че много хора разчитат на рибите фигурки в дома си или бизнес помещенията за богатство и късмет.

http://www.charmyrose/ Фън Шуй

Фън Шуй

Особено сполучлив е варианта на рибки изработени от Нефрит, кристал или стъкло

Оттук можете да закупите: Фън Шуй рибки

9. Цай Шън Yeh – китайския бог на богатството
Цай Шън Yeh е познат като цар на богатството и късмета и той е един от най-популярните китайски богове. Обикновено е изобразен как седи на тигър, за да символизира контрола си над това животно. Ръката му е пълна с златни слитъци, монети и е облечен в дреха с фигурка на дракон. Счита се, че който притежава фигурка на този бог ще бъде защитен във финансовите си дела.

Най-доброто място за поставяне на Цай Шън Yeh е пред вратата на хола или в сърцето на дома с лице към входа.

10. Кораб с глава на дракон
Смята се, че този ветроходен кораб носи богатство със силата на вятъра и водата. Поставете тези символи пред или на входа на вашите магазини, заведения или офиси, за да увеличите приходите си.

Корабът трябва да е обърнат към вътрешността на офиса (магазина), по този начин, корабът ще привлича парите вътре, вместо навън.
Статията е подготвена от Rosali и Rosemary Mc Ghee по поръчка на този сайт. Моля, ако използвате материала от нея се позовавайте на първоизточника.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Refresh

*