2016- Годината на червената огнена Маймуна- какво ще ни носи успех ?

2016- Годината на червената огнена Маймуна- какво ще ни носи успех ?

standartred-fire-monkey

Според Китайския календар 2016 ще е годината на червената Огнена маймуна- какво трябва да знаем за да бъдем успешни ?

2016 Година на Огнената Маймуна – подаръци и Фън шуй сувенири
Годината на маймуната 2016 цветове :
бяло , злато, синьо , червено,
лилаво
Късметлийски числа 2016 : девет (
9) три , едно
Фраза / Мото: Аз се забавлявам
Елемент на маймуната във Фън Шуй : Metal
Влияние Янг
Часове на маймунката : 15:00-17:00
Съответстващ Слънчев знак в хороскопа : Лъв
Сезон на маймунката : Лято ( август)
Gemstones : нефрит , топаз. карнеол, аметист, гранат, цитрин, слънчев камък, мраморен оникс,
снежен кварц
Метали : злато , желязо
Цветя & Билки : глухарче , салвия

годината на маймуната - charmedastrology.com
годината на маймуната

Маймуната е опортюнист . Дори и в трудни обстоятелства , това тихо създание намира начини за преодоляване на враговете си и успява да победи , често със смях за сметка на загубилия.
Важно за всички е да се запази чувство за хумор и перспектива за тази година , тъй като това е подхода с който ще спечелите най- много неща , но не можете да се опитате да спечелите всичко .
Като добър стратег и воин , маймунката знае, че който се смее и бяга живее, за да се смея още един ден !

Годината на Маймуната 2016 е Огнена Янг година . Във Фън Шуй огънят оформя метала , но може да бъде и разрушителна сила .
Силите на разрушаване и създаване се преплитат за да направят живота ни динамичен . Измами , заблуди и илюзии ще са в изобилие ,тази година и психологическите фактори имат силно влияние ,така че е добре да останем оптимисти и дасе оставим на течението . През годината на маймуната нещата често не са такива каквито ни изглеждат на пръв поглед затова е добре ако правим важни покупки и вземаме сериозни решения да проучваме внимателно подробностите.

Какво е характерно за хората родени през тези години ?
Маймуната е роден изпълнител , и може да ви очарова и разсмива в продължение на часове . Очарователна и изобретателен , тази зодия има остър като бръснач ум съчетана с природен чар , чувство за хумор и една торба пълна с трикове . Маймуните се отличават с с оригиналност и парлив стил,добри импровизатори са и винаги могат да сложат неочакван нов обрат на класически сюжети . Маймуната се обличава бляскаво и обича да скандализира с дрехите си понякога.
На обществената сцена ще изобилстват заблуди и мистерии, както и чести промени в обстановката. В изкуството можем да видим възраждане на позабравени стилове като бурлеска , кабаре и водевил . 2016 ще носи късмет на театъра, и на занимаващите се с други изкуства като танц, магия, цирк, импровизацията , комедия

Обличайте се в цветове в топлата гама , а ако искате да постигнете съгласие в спор със синьо. През годината носенето на бижута от циртин , карнеол, корал , гранат, топаз ще подсилват вашия късмет в любовта ,а за да получите и финансов късмет е добре в сектора на богатството в дома, офиса или магазина си да поставите и символ на маймунка придружен с някой от споменатите камъни

Счита се , че маймуната като знак е по-скоро авантюрист и носи внезапни срещи и раздели ,но комбинацията от Огнена Маймуна се смята за добра година да намерите правилния партньор или да сключите брак. За тези които имат връзка или брак навлезли в рутината годината на Маймуната ще поднесе поредици от предизвикателства които понякога с караници, понякога с внезапни откровения ще съживят позаспалите емоции и чувства, а там където вече няма тръпка годинат на Маймуната ще донесе внезапни раздели ,които ще разчистят съдбата ви за ново начало.

Повече за зодиите порез годината на маймуната, хората родени под знака на маймуната ще научите в следващите ни статии

Бижута за късмет през годината на маймуната изработени от подходящи за вашия знак камъни можете да поръчате тук http://www.charmyrose.com/

5/5 - (3 votes)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*