Безамонячна боя за побеляла коса

Дълги години се нервирах, че тъмно черната ми коса не хваща никакъв цвят без предварително да я изтощавам с препарати. Накрая, тя започна да побелява и реших, че е дошъл момента да я боядисвам във всякакви светли цветове, които преди това бяха немислими за мене.

И тогава дойде другият проблем. А именно, че рекламите на боите, върху които пише „Издържа до 4 седмици“ например, може и да са верни, но не вършат работа, защото отдолу се показват бели новоизрастнали корени.

Аз имам здрава коса, която расте бързо и опцията да я мъча с амонячни бои не е добра. Приятелката ми, обратно на мен, има много рядка и тънка коса, която расте бавно, но не понася препарати.

 

И тогава открих безамонячните бои. Създадени на основата на пигменти, те покриват косъма, без да увреждат структурата му и по този начин боядисването през десет дни не само не е проблем, но ми дава и възможност да нанасям различни цветове.

Хубавото е, че те не изтощават косата, нито изсушават косъма. Допълнителното им предимство е, че понеже нямат окислител, се продават в големи шишета с помпа като тези за течен сапун и се ползват многократно, докато свършат.

 

Може да смесвате цветовете и да получите лично ваш уникален цвят. И разбира се, една тубичка издържа много нанасяния и си стои у дома ви, готова за употреба винаги, когато ви потрябва.

Бих добавила и другия плюс, че с купуването на два или три цвята в една гама, може да постигнете омбре ефект у дома или просто да смените бързо цвета, според настроението ви.

Те са подходящи и за изтощени коси, което ги прави идеални за по – възрастните дами, при които косъма е изтънял с годините.

Разгледайте снимките в галерията и може да решите да опитате този вариант за боядисване.

За да разгледате и закупите безамонячни бои за коса, моля натиснете тук: Безамонячни бои за коса на водна основа за бели коси, кичури и балеаж

5/5 - (1 vote)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*