Как да открием вредна магия лесно, използвайки само яйце и етерично масло

Худу магическо заклинание

Как да открием вредна магия лесно, използвайки само яйце?

Ще ви представим един от най-често използваните начини в Худу и Вуду да разберете дали някой ви е направил магия или сте наранени от лоша енергия позната още и като „Лоши очи“.
Техниката, която ще ви обясним може да бъде ползвана както да попива лоша енергия, така и да провери дали имате силни магически смущения, които изискват вашето незабавно внимание.
Преди да започнем, вземете чиста купа и я напълнете със благословена вода. Добавете каквото и да е защитно масло към водата (Розмарин, черен пипер, салвия) и се помолете на боговете/вселената да благословят сместта и да ви позволят да видите истината в ситуацията.

Когато сте готови, вземете яйце от хладилника и се помолете на боговете ( Вселената) яйцето да попие всяка лоша енергия. Сложете яйцето на главата, където се намира коронната чакра и започнете да го търкаляте от главата към врата си, после към гърба си, заобиколете към гърдите, докато се концентрирате върху това яйцето да попие лошата енергия.

После потъркаляйте яйцето между двете си длани и после по стъпалата си.
Наложително е да търкаляте яйцето само надолу, за да премахне ефектите от вредната магия или лоша енергия  от тялото ви.

След като сте готови, счупете яйцето и го изсипете във водата. Погледнете добре за аномалии. Оглеждайте се за кръв или някакви промени в цвета.

Можете да ползвате следните признаци да ви помогнат.
1. Ако миризмата е лоша, има кръв или водата изглежда замъглена, това е знак, че ви е направена вредна магия и трябва да започнете да правите прочистващи ритуали и да направите защитно заклинание.
2. Ако в жълтъка видите лице, то тогава това е лице на враг и трябва да сте много внимателни с него/нея. Предлагам да започнете с това да простите на човека и да му пратите любов и позитивна енергия. Също толкова важно е да се обичате и да прощавате на себе си.
Запомнете- омразата ражда само омраза. По принцип ако лицето е по-тънко, то човека е мъж, докато ако е по-закръглено е жена. Това може да ви помогне, но запомнете, че е важно и да използвате интуцията си.
3. Ако жълтъка е във формата на око, то това значи, че сте повлияни от лоши очи. Тук моят съвет е да направите заклинание срещу лоши очи и да използвате масло против уроки (Портокал, лимон, лавандула, мандарина), за да върнете късмета си.
4. Ако има малки мехурчета във водата, то тогава лошата енергия е била попита от външни сили, което значи, че вашите пазители знаят и този защитен  ритуал  ви е спасил от беда. Сега е важно да се върнете, да простите на човека, който е направил магията срещу вас.

Не забравяйте да подновите заклинанието си след известно време, защото дори и най-силните бариери имат нужда от подновяване.
Ако водата е ясна, без кръв, различни цветове или лоша миризма, не ви е правена лоша магия. Направете защитно заклинание и пратете любов на вселената. В безопасност сте!
След като сте готови, изкопайте дупка в земята и изпразнете съда с вода там. Не пипайте сместа и не поглеждайте назад като сте готови. Вече знаете какво става в живота ви, време е за действие 🙂

Как да се защитим от магия?

След като сте проверили дали ви е направена магия и сте взели мерки, Най- доброто решение е да защитите дома и себе си срещу подобни магии.

Това може лесно да стане със защитни сигли или амулети.

Тук можете да разгледате: Амулети за защита и пречистване на енергията

Амулет за защита на дома - картина със сигил
Амулет за защита на дома – картина със сигил – Artofamulets.com
Амулет за прогонване на лоша енергия и негативни хора
Амулет за прогонване на лоша енергия и негативни хора

Ако статията ви е допаднала, молим да ни помогнете да я популяризираме като я споделите с бутончетата долу:

4.8/5 - (5 votes)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*