Какво ви очаква през 2016 година- част 3- зодия Бик (родените през 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)

Какво ви очаква през 2016 година- част 2- зодия Бик

Години на бика: 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

Ако рождения ви ден е преди 04.02, то тогава вашия знак е плъх, а не бик.

сувенир за годината на маймуната
сувенир за годината на маймуната

Бика като енергия е свързана с планините и зимата. тази зодия е спокойна, упорита и върши нещата бавно за разлика от маймуната, която е много активна, импулсивна и даже пакостлива.
Тъй като Бика е търпелив, той може лесно да издържи на активния характер на годината на маймуната и това го прави успешен през тази година.
Въпреки че на пръв поглед тези две зодии изглеждат напълно различни, те винаги имат какво да научат една от друга.
Бика може да научи маймуната както на търпение, така и на способността да мисли в различните ситуации, вместо да реагира на всяка трудност с импулсивност и раздразнение.
Маймуната пък може да научи Бика как да влага въображение във всичко, което прави.

Какво ви очаква през 2016 година в различните области от живота ви?

Кариера: Време е да оставите настрана вашите притеснения и съмнения и да се изправите пред трудностите, които ще срещнете в тази област от живота ви.
Всяко предизвикателство, с което се справите, в крайна сметка ще ви прави по-способни да намирате решение във всяка ситуация, а това е полезно умение когато става въпрос за бизнес.
Тази година ще имате много възможности да помогнете и на другите в сферата на работата. Помогнете им ако можете, но не се разсейвайте от собствените си цели.

Смяна на работно място: Годината на маймуната е добро време да си намерите нова работа. Тези от вас, които не са доволни от сегашното си работно място имат възможността да намерят по-добра работа, в която ще си струва да вложат времето и усилията си.

Богатство: Имате възможността да изкарате много пари тази година, но ще ви отнеме много труд и мисъл. Помислете добре какво бихте искали да постигнете през годината и направете всичко по силите си това, което желаете да стане реалност.

Любов: Годината е подходяща да създадете нова връзка. Препоръчително е да се насочите към хора със огнени знаци, като кон или змия.

Социален кръг: Добро време е да си изградите добра репутация и да се запознавате с колкото можете повече хора. Освен, че е вероятно да създадете добри приятелства, това да сте социални ще помогне много на работата ви.

Кавги: Ако водите съдебно дело, отначало нещата ще са във ваша полза, но е възможно накрая да го загубите заради невнимание във важен момент. В случай, че ви се наложи да водите дело не се разсейвайте.

Здраве: Едно от най-важните неща за вас тази година е физическата активност. Постарайте се да тренирате редовно и да поддържате добра форма. Това ще се отрази много добре на здравето ви.
Внимавайте за проблеми с храносмилателната система.

Общото ви състояние: Не се ограничавайте, защото колкото ограничени сте вие, толкова ограничени ще бъдат и постиженията ви. Няма да повярвате колко много ще постигнете ако давате само най-доброто от себе си.
Успеха ще ви донесе щастие и увереност в себе си.

Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*