Какво ви очаква през 2016 година- част 4- зодия Заек (родените през 1963, 1975, 1987, 1999, 2011)

Какво ви очаква през 2016 година- част 4- зодия Заек (родените през 1963, 1975, 1987, 1999, 2011)

Години на заека: 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Ако рождения ви ден е преди 04.02, то тогава вашата зодия е тигър, а не заек.

Заека като енергия е свързан с тревата и пролетта, докато маймуната е свързана с вятъра и есента.
Както в природата тревата е гъвкава и може да издържи на силните ветрове, така заека лесно може да издържи на активния характер на маймуната.
Според китайския зодиак, заека представлява дърво, а маймуната- метал. Зодиите, които са свързани с дърво носят пари на тези, свързани с метал и затова тези две зодии са отлични бизнес партньори.
Още повече всяка една от тях е добра в различно нещо- маймуната е добра в това да продава продукти, а заека в това да ги изработва.

Какво ви очаква през 2016 година в различните области от живота ви?

Кариера: Не изпускайте възможност да създадете успешен бизнес, защото тази година ви очаква много късмет в тази област. Въпреки това е важно да бъдете предпазливи и да обмисляте добре решенията си.

Смяна на работно място: Възможно е да получите предложение за работа. Ако го приемете няма да съжалявате и ще се учудите колко добри ще са отношенията ви с новия ви шеф или партньор.
Ако вече сте доволни от работата си, не се отказвайте от нея.

Любов: Ако търсите любов, сега е перфектното време да действате. Не се страхувайте да се запознавате с много хора, защото никога не знаете дали един от тях няма да е вашата половинка.
За тези от вас, които са влюбени, тази година е подходяща за брак и създаване на дълготрайни връзки.

Социален кръг: Вие ще сте душата на компанията и хората ще ви споменават с добро. Запознавайте се с колкото можете повече хора, защото това ще ви даде много възможности в живота.

Кавги: За вас, годината на маймуната е лошо време за спорове и съдебни дела. Ако случайно се скарате с партньора си или възникне спор на тема бизнес, разберете се с човека и се сдобрете възможно най-скоро.
Не се карайте с околните- годината е добра да създадете нови приятелства, така че се възползвайте от това.

Здраве: Внимавайте за проблеми с черния дроб, нервната система и крайниците. Тренирайте редовно, за да избегнете такива проблеми.

Общото ви състояние: Тази година ще имате страхотни отношения с хората и ще имате много късмет. Възползвайте се от възможностите, които ще ви бъдат дадени и ще бъдете щастливи и спокойни.

5/5 - (1 vote)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*