Коледна сватба – защо не?

Коледна сватба – защо не?

Има много предубеждения, че сватбения сезон е през лятото и това е идеалното време за сватби. И в много отношения това е така – дните са по-дълги, времето позволява сватба на открито, дрехите са по-ефирни. Но погледнато от друга гледна точкаq през лятото хората са разпилени по почивки и екскурзии и всеки, който е организирал лятна сватба, знае колко много гости просто не могат да дойдат, защото вече имат други планове. Но да погледнем към Зимата и нейния потенциал като сезон за сватба – дните са къси, но за сметка на това нощите са дълги, а няма нищо по-красиво от добре осветена вечерна сватба. Хората не пътуват и им е много по-удобно да уважат вашето събитие. И не на последно място- това, което можете да си позволите като декорация и тема на една Коледна сватба може да е много по-бляскаво и пищно, отколкото в другите сезони. Всички сме приели,че Новогодишната и Коледна украса е блестяща, осветена, приказна. Затова ако в друг сезон сватба в златно или сребърно би изглеждала прекалено претенциозна, по Коледа ще е съвсем на място. Към декорациите си с цветя спокойно може да добавите блестящите празнични топки и украшения за елха, арките може да получат малко допълнителен блясък от гирлянди, букета на булката може да е красиво допълнен с много кристали, а празничните маси могат да са отрупани със свещи, може да добавите и красиви аромолампи, които освен празнично настроение, ще внесат и аромат и уют.

И никой няма да приеме блясъка за липса на стил и вкус, защото това е Коледа – сетивата ни са привикнали към нейния разкош. И другият плюс – след години, когато празнувате своите годишнини няма да имате никакви проблеми да съберете децата и гостите си, защото Коледа е семеен празник и всички са свикнали да се събират заедно. А и какъв по-красив акцент за вашият празник от фоерверките, които всички съседи пускат навън. Все едно всички празнуват и вашият специален ден.

Ако вие виждате своята сватба като празнична приказка, няма по-добър сезон за нея от зимните празници – тогава може да се отрупате с толкова блясък, колкото пожелаете и ще можете да направите празника си уютен, красив и запомнящ се.

Някои предложения за Коледна и Зимна сватба можете да разгледате и поръчате тук: http://charmybride.com/index.php?cPath=297&osCsid=fddf7507f36714f7cee06f7b8609984c

 

5/5 - (4 votes)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*