Любовно писмо на Светлинния Влюбен Психиатър до Епилираната Графиня

Уважаеми мои руси последователки и вие неуважаеми умни читатели, сигурно се чудихте къде се загубих…. Отговора е – напъна ме романтичен епизод с един мъжки екземпляр, достатъчно образован  за да е малко достоен да го огрея с вниманието си… За да  добиете впечатление за него ще публикувам нашата кореспонденция – а вие решете и гласувайте в анкетата отстрани дали той е достоен за мен…

Любовно писмо на Светлинния Влюбен Психиатър до Епилираната Графиня

Здравей, Графиньо – тук мога да пиша нещо за тебе, но основната тема за важно писмо мога да бъда само аз…  Аз Естествено съм Най-Умния, най-Интелигентния и най-Нежен  (не в гей смисъла) Мъж… Какво мъж-аз съм Образец на Мъжко Съвършенство… Бих писал много за мен, но ще си загубя ценно време в което мога да се гледам в огледалото, за това накратко – Аз съм Романтичен /плача на латино сериали/, Спокоен /особено когато спя/, Уважителен /уважавам се всеки ден поне по веднъж/, Сексуален /преди всичко Самосексуален, защото НИКОЯ не е достойна да съм сексуален с нея/ и ЛУД по един професионален психиатричен начин с леки телевизионни отклонения в стил Доктор Хаос… МЪЖ – това че съм мъж го пише в паспорта ми – там не пише, че съм МЪЖЪТ, но не им е стигнало мястото – затова…. Спортен тип и луда глава съм – Не съм Моторджия, понеже мразя вятъра и праха да развалят моето съвършенство, но съм бивш състезател – в училище се състезавах веднъж за най-красив почерк и имам награди в състезания за есе на тема Отклонения в психологията……… Естествено жените до мен се чувстват Съвършенно – нали могат да ме гледат…….. Позволявам им и да се чувстват глезени като им давам понякога да ми масажират краката или да ми правят кафе, но това само ако имат заслуги – тогава могат да ме глезят всякак…….. Готвя прекрасно само сандвич хляб с хляб , пия – при това скъпо пиене и пуша когато ме снимат, защото това ми придава вид на модно деграде……. Преди време се и друсах, но спрях понеже надрусан не можех да си се възхищавам достатъчно…………… Атлетичен ТИП СЪМ….. Без Шкембе – опитах да си отгледам, но не прихвана нещо….. Здрав съм като Жираф – 186 на 86 и хилав като манекен на Пиер Карден, но съм прекалено красив за да ме наемат….. Романтичен съм до безобразие – обожавам да си подарявам букети и парфюми…. Пиша и стихчета от много години – кой друг би възпял мене по-добре от мене? Човек на Монолога съм – аз говоря и се слушам сам и това е вълшебно…. Пробваха да ме оперират от ревност, но по грешка ми оперираха носа и сега съм още по-Съвършен /////…… Не на последно място като Терапевт – Психиатър съм учил и работил 15 години – открих си шизофрения и един куп весели психо-соматични увреждания….. Разрешавам да ми правят Еротик масажи и съм ВЕЛИК ЛЮБОВНИК  Най-ВЕЛИКИЯ….. Не че така казват Дамите – кой го интересува какво казват тъпите бройки, а защото така твърдя аз – от личния си опит на мене с мене съм Изчерпателен, Издръжлив и Сръчен Любовник….

Така че ако искаш чисто, топло и приятелско запознанство иди на баня или си намери гей – аз не съм достатъчно луд, сляп или дебилен, за да го играя приятел….

Пращам ти малко пейзажи от Франция, Мюнхен, статуята на Христос в Бразилия, пирамидите и Шотландия – всички те са снимани в задния двор на имението ми….

Дано си достойна за моето велико присъствие ….

Подпис – Ние (всичките личности на Светлия психиатър)

Тоалетната на Светлинния Влюбен психиатър (той твърди, че се срамува от скромния и вид)

Всички публикации в „Мемоарите на Епилираната Графиня “ са авторски материали, затова моля ако ги ползвате пишете източника им а това е нашето списание

Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*