Най- Актуалните Сватбени И Модни Цветове За Сезон 2017 – Номер три Island Paradise

Дизайнерите показаха своите нови колекции сватбени аксесаори и рокли и вече са ясни най-модертние цветове за сезон 2017. Със съдействието на дизайнерското студио Rosie Concept и техните продукти, създадени специално за https://www.charmyrose.com и https://www.charmybride.com , ние ви позволяваме да надникнете в цветовата палитра на годината.

Номер три- Island Paradise-  оттенък на тюркоаза, който е много популярен сред булките вече много години наред. Той е изключително нежен воден цвят, който е смеска между синьо и зелено. Той се свързва с нашето желание да релаксираме и като че ли ни отвежда на едно тропично и красиво място, изпълнено с усмивки и спокойствие. Оттам идва и името му „Island Paradise“, което грубо казано се превежда като „Райски остров“.  Ако искате вашата сватба да е с морска тема, горещо ви препоръчваме да го комбинирате с един от другите най-модни цветове, Blue Lapis (Вижте тук: Най- Актуалните Сватбени И Модни Цветове За Сезон 2017 – Номер Две Lapis Blue)

В статията са използвани материали и от https://absoluterose.com – магазин за тиари, корони за коса и аксесоари за официални прически и https://www.charmyrose.com– покани и бижута за абитуриентски бал

5/5 - (2 votes)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*