Невероятните свойства на содалита

Содалита е камък, представляващ логика, рационалност и ефективност. Едно от неговите свойства е, че подпомага комуникацията. Това го прави идеален камък за хора, които срещат трудности при общуване с другите, или за такива, чиято професия включва преговори, разговори- например дипломат, учител или всяка друга длъжност, която изисква разговори с клиенти.

Това негово свойство го прави подходящ и за студенти, които са псичически натоварени, предстои им изпит или писмена работа и трябва да възприемат и усвоят много информация

Содалита често се използва от писатели, защото им помага по-добре да изразят своите мисли и чувства.

Содалита е свързан със зодия стрелец (вижте тук: подаръци за зодия стрелец), но всяка друга зодия може да се възползва от силата му.

В зависимост от вашата ситуация можете да изберете как да се възползвате от содалита. Например, ако имате офис и прекарвате повечето от времето си там и това е мястото, в което провеждате повечето си разговори, можете да поставите на бюрото си фън шуй дръвче или дръвче-свещник от содалит. По този начин, енергията на камъка се разпръсва из помещението. Същото се отнася ако сте студент и има определена стая, в която всеки ден учите.  Препоръчваме дръвчетата-свещници, защото пламъка на свещичката активира силата на камъка.

Снимка на дръвче- свещник от содалит:

Тук можете да намерите: свещници с полускъпоценни камъни

Ако не сте в офис през повечето от времето и постоянно сте в движение, можете да използвате и малка фигурка от содалит, която да държите в джоба си постоянно. Например, сърце или ангелче:

Ангелче от содалит

Тук можете да намерите всички наши предложения за содалит: бижута, сувенири и подаръци содалит

 

4.3/5 - (3 votes)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*