Подходящи дати за брак през втората половина на 2011 година

Подходящи дати за брак през втората половина на 2011 година
Ако погледнем от гледна точка на Астрологията и влиянието на планетите  през дните на седмицата ако искате дом пълен с емоции и деца можете да сключите брак в понеделник,защото това е деня на Луната.
Бракове сключени в сряда обещават доста късмет с парите,но и не предразполагат към съпружеска вярност,защото Меркурий,който управлява този ден носи пари,но е и променлив.
Браковете по сметка или бракове които целят успешен Пи-ар са трайни и постигат тези цели ако са сключени в четвъртък
Петъчните бракове запазват любовта с годините,понеже петък е деня на Венера.
Събота е тежък ден под знака на Сатурн и не е препоръчително да сключвате брак .Неделя е под знака на Слънцето и носи щастие .
Какво все пак да направите ако искате брак в който да имате много хармония и любов и все пак на гостите ви няма да им е удобно да дойдат на тържество в неделя? Решението е просто-сключете брака в гражданското в петък ,а празненството направете в неделя-така ще имате благословията и на двете планети.
Други астрологични аспекти,които носят кратък или нещастен брак са
-ретроградни Меркурий или Венера
Меркурий е ретрограден от 3 до 26 август,така че този период не е препоръчителен за сключване на брак
Другият такъв период е 24 ноември до 13 декември
Венера е благосклонна към влюбените тази година и няма ретрограден период.
Следващият фактор е луната без курс-за щастие нейните периоди са кратки –обикновенно траят часове.Лесно може да проверите дали в избраната от вас дата няма часове на луна без курс-просто потърсете в Интернет
Продължаваме с затъмненията- Лунните вещаят емоционални кризи в брака,а слънчевите проблеми в ежедневието – и в двата случая не е желателно да се сключва брак по 2 седмици преди и след затъмнение…
Затъмненията през 2011 са:
1 юни 2011 – частично слънчево затъмнение
15 юни 2011 – пълно лунно затъмнение
1 юли 2011 – частично слънчево затъмнение
 25 ноември 2011 – частично слънчево затъмнение
10 декември 2011 – пълно лунно затъмнение.
Тази година богат на затъмнения е Юни – месеца започва със слънчево затъмнение на 1 юни и точно когато неговото действие отмине има лунно затъмнение на 15 ,така че месец юни не е особено сполучлив за брак.
Юли
 И Юли започва със затъмнение,пак слънчево. Това прави подходящи за брак дните след 16 Юли .
Август
3 – 26 августМеркурий е ретрограден. Останалите дати са подходящи
Септември
През целия месец няма проблемни дати
Октомври
Много късметлийски са датите 6-8 октомври ,когато Венера и Нептун са в хармония,но като цяло целия месец е добър.
Ноември
До 10 ноември дните са подходящи. От 11 ноември започва влиянието на затъмнението на 25 ноември. Най-удачни дни за сключване на брак са от 7 до 10 ноември. Все пак не трябва да изключваме и «тройната дата»  11.11.11..
Декември
Заради затъмненията датите до 25  декември са неблагоприятни.След това обаче спокойно можете да съчетаете сватбата си с Коледните празници…
Годината според Китайския Календар
Според Китайският зодиак браковете през годината на заека са дълги и успешни и в тях има просперитет и разбирателство.  Заека както всички знаем е и символ на плодовитоста,така че браковете обещават и деца.Това естествено си зависи и от индивидуалните хороскопи на партньорите.
И все пак –тези дати «работят» само ако партньорите са подходящи един за друг,в противен случай един брак е дълъг,но не е особено щастлив.Затова е добре да се опознаете преди да предприемете тази стъпка.Дали сте срещнали най-правилния за вас човек астролозите определят по партньорския хороскоп.В Индия не се сключват сватби ако датите на младоженците не са подходящи за брак.
Но ако сте открили идеалният за вас човек даже и звездите да не са много благоприятни връзката ви ще издържи,а препятствията по време на брака само ще я направят по-силна.Така че преди да изберете роклята,деня или ресторанта наистина се убедете,че не сте сбъркали в най-важното-избора на човека до вас.
Статията е подготвена от Петя Любомирова – астролога на  http://www.charmedastrology.com/
Всичко за вашият празник може да разгледате и закупите на http://charmybride.com/
Ако статията ви е допаднала,моля гласувайте за страницата ни с бутоните в края .
5/5 - (3 votes)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*