Полускъпоценни камъни за зодия Близнаци

Хората често подценяват полускъпоценните камъни, без да замислят колко полезни могат да са те в живота им. Дойде времето на зодия Близнаци и написахме тази статия, за да ви запознаем с подходящите за нея полускъпоценни камъни.

Добре е да запомните, че най-добрият начин да се възползвате от енергията на който и да е камък е да го носите като бижу. Причината за това е че по този начин той се опира постоянно до вашата кожа и не спира да работи с енергията на тялото ви. Ако не си падате по това да носите бижута, втория  най-добър начин е да държите камъка в дома или офиса си- мястото, на което прекарвате по-голямата част от времето си. Идеални за целта са дръвчетата и свещниците от полускъпоценни камъни. По този начин, енергията на камъка се разпръсва из цялото помещение.

Ахат

Ахата се счита за символ на здраве, изобилие и плодородие. Ако се чувствате стресирани, депресирани, несигурни или притеснени, това да сте в контакт с този камък ще ви помогне да възстановите вашият енергиен баланс.

Комплект бижута за зодия Близнаци Комплект бижута от ахат драконови вени

Видео, на което можете да видите как изглежда първото бижу. То е изработено специално за зодия Близнаци

 

Аквамарин

Аквамарина привлича късмета, носи вдъхновение, успокоява и дава смелост. В миналото, той се е смятал за един от най-мощните магически камъни, който може да разпръсне всякаква негативност. Помага на този, който го носи да разбере смисъла на мистериозните събития, дава му емоционално разбиране за заобикалящия го свят и го учи да насочи енергията от най-примитивните си желания за благото на човечеството.

Комплект бижута с АквамаринКомплект гривна и обици аквамарин Обици от аквамарин Фън Шуй дръвче с аквамарин

 

Планински кристал

Планинския кристал е много красив и нежен камък, който пречиства, подсилва и лекува енергията на този, който го носи. Според източните традиции, той може да се използва за активирането на всички чакри и енергийни центрове. Най-бързо от всички други камъни поема и се слива с енергията на човека. Според древна легенда, той помага да се сбъдват желания.

Колие, обици и пръстен от планински кристалКомплект бижута от планински кристал CharmyRoseДръвче-свещник от планински кристал Комплект бижута планински кристал

 

Добър избор също са дръвчетата за чакри- те са направени от различни видове полускъпоценни камъни, всеки подходящ за отделна чакра в човешкото тяло. На това видео можете да видите как изглеждат:

Всичките ни предложения за зодия Близнаци можете да намерите тук: Подаръци за зодия Близнаци

5/5 - (2 votes)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*