Полускъпоценни камъни за зодия Риби

Подготвихме тази статия специално за вас, за да ви запознаем с най-подходящите полускъпоценни камъни за зодия Риби и с какво е полезен всеки от тях.

Най-добрият начин да се възползвате от силата на който и да е камък е като го носите като бижу, което винаги да се допира до кожата ви. По този начин, камъка постоянно работи с енергията на вашето тяло, без значение какво правите. Друг много добър вариант е да държите в дома си дръвче или дръвче- сеещник от дадения камък. По този начин положителната му енергия ще се разпръсне из целия дом.

Розов кварц

Други негови наименования са „камъка на любовта“ и „камъка на търсещите любов“. Той успокоява душата ни, помага ни да преодолеем стари емоционални рани и заедно с това привлича любовна енергия към този, който го носи. Според древно вярване, розовия кварц кара притежателя си ада изглежда по-привлекателен в очите на околните.
бижута и сувенири от розов кварц

комплект бижута розов кварц Фън Шуй дръвче-свещник от розов кварц

Планински кристал

Нежен и красив универсален камък. Вярва се, че носи късмет, пречиства енергията, подсилва интуицията, носи щастие, улеснява комуникацията с другите и пробужда енергията на притежателя си.
подаръци и бижута планински кристал

Дръвче-свещник от планински кристалКомплект бижута планински кристал

Лунен камък

Изключително красив камък. Името му идва от уникалните му променливи цветове, които наподобяват лунни лъчи. Има силно успокояващо действие. Помага при страхови неврози, стрес и взимането на трудно решение в напрегната ситуация. Според древно вярване сбъдва желания, най-вече когато те са свързани с дома и любовта
 Уникален комплект бижута Лунен камък

сувенири и подаръци лунен камък

 

 

5/5 - (5 votes)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

One thought on “Полускъпоценни камъни за зодия Риби

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*