Поздравление от Косматия Професор до неговите дами

Поздравление от Косматия Професор до неговите дами

Честит 8 март дами и вие обикновенни жени, които не сте толкова фешън, че да се изживявате като дами! Питате се защо не ви честитах Свети Валентин – причините са две – първата- не бях толкова трезвен, че да се оправя с клавиатура, а и имаше толкова жени, които си подаряваха валентинки една на друга, че се уплаших, че идва ерата на женската любов и се скрих да си допия тихичко и да се скубя от мъка… Втората причина беше, че не всички от вас са влюбени и едно общо поздравление щеше да е малко гадно за някои от вас… Но днес мога спокойно да честитам на всички жени покрай мене – безплатно е и не изисква усилие…

Първо – Честит 8 март, мамо. Няма да ти споменавам името, понеже много хора покрай мен искат да правят разни неща с тебе като ги вбеся, но ти си знаеш коя си… Само ти можеш да създадеш нещо толкова космато, велико, мъдро и съвършенно като мен, затова ти благодаря!!!!

После – Честит празник, Рози. Само ти можеш да издържиш моето величие отблизо, за което също ти благодаря.

Честит празник и на Чинка Печатарова – ти която имаш нервите да  работиш с бесен Филолог и въпреки това оставаш относително разумна….

Честит Празник на Боряна и майка и. Понеже Боряна не е конфликтна като мен мога да споделя, че майка и се казва Ангелина – Честито Дами!

Честит празник на Слънчо – ти успяваш да усмихваш приятелката ми и така правиш живота ми по-лек- мерси за което!

Честит праник на „Салона за красота Едита“- не на самия салон де- на дамите вътре в него. Диди и Гери- от името на всички мъже благодаря,че полагате усилия жените да изглеждат по-красиви- така ни спасявате от грубата действителност…

Честит празник на Мира и Диди – вие сте винаги точни и готини, което е малко странно за жени, но е празник- да не разсъждавам колко ние мъжете сме по……

Честит празник на Вики от Караджъ Турс и на дамите от „Ориент 99“- благодарение на вас съм се скубал и просълзявал на доста места по света, затова моите искренни благодарности!

И накрая, но не на последно място – Честит празник на нашите читателки! Осъзнавам, че не влизате в списанието ни постоянно само за да се любувате на моите снимки, макар че би ми се искало, но ще ви простя тази дребна проява на липса на вкус…. Бъдете все повече дами и все по-малко реалистки, понеже в тази реалност не може да има здрав разум. И ако искате да имате подаръци за следващия ви празник се учете да готвите без яйца, че при тези цени на яйцата няма да останат спестявания за глезотийки! И помнете – колкото и малко пари да имате – не отлагайте епилацията, че само на мен ми отива да съм космат и мустакат!

Бъдете здрави, весели и красиви! Наздраве!

Ако съм изнервил някой ще ми е гадно да го подсетя, че няма как да спомене майка ми с „добро“- нали не и казах името….Мъдро, а?

И накрая сериозно – специални честитки за Ради, която за първи път празнува 8 март като мама и за Стефи, която за последен път празнува 8 март като госпожица!

Наздраве на всички – цветя не чакайте – аз съм над материалните глупости!

И след всички мили и романтични думи да си позволя и едно лично откровение – Честит празник на салонната управителка на пицария О’Пишка „- мила ми Съси,  сега, когато жените празнуват 8 март ти празнуваш смъкването на зимните си люспи, което си е повод за радост и празник… Някакъв повод….. Крайно време е преди да те тръшне критическата да осъзнаеш, че живота е такъв – жените изброени по-горе са мили, красиви,  умни и чаровни… А ти – ти си си ти…. Все пак да го погледнем позитивно – не са много змиите, назначени на отговорни постове, така че си стигнала върха на своето развитие… Сега с пълзене ти остава да се плъзнеш надолу и да се свиеш под едниостайния си камък в някой краен квартал. Не съм ти идвал на гости, но нали народа казва „Да спи зло под камък“. Така че спи, спи…. Това ще направи весел празника на целия ни персонал- не само на дамите!

Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

2 thoughts on “Поздравление от Косматия Професор до неговите дами

  1. Намалко да ти отговоря честит празник, но се сетих че не си дама! Но все пак мога да ти честитя наличието на толкова дами покрай твоите велики косми!
    И да благодаря за поздравлението!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*