Предсказание за зодия Прасе през 2018- годината на жълтото земно куче

Фън Шуй подарък за 2018- годината на жълтото земно куче
Фън Шуй подарък за 2018- годината на жълтото земно куче -charmyrose.com

 

Фън Шуй сувенири за годината на кучето можете да намерите тук: подарци за 2018г – годината на жълтото земно куче

Годините на зодия Прасе са: 1959, 1971, 1983, 1995, 2007

Кариера:

Според предсказанията, вие ще имате късмет в работата. Може да не изскочи шанс за повишение в първата половина на годината, но е възможно да стане във втората, ако положите достатъчно усилия. Стреса, причинен от работното място е възможно да Ви изтощи. Едно важно нещо, което трябва да запомните е, че не трябва да си спестявате работа с хитрости, защото това може да Ви накара да изпуснете много добър шанс за развитие. Ще бъдете успешни ако работите в екип с колегите си.

Богатство:

Ще имате късмет и с парите. Обръщайте внимание на взаимоотношенията Ви с околните- не се карайте с колеги. Не се препоръчва да правите рискови инвестиции. Решите ли все пак да направите такава, не разчитайте на късмета си, защото това би могло да доведе до финансови загуби. Обмислете нещата добре. Ако искате да спестите пари, би било добра идея да записвате в списък колко пари харчите и за какво- по този начин ще сте организирани и ще успеете. Тази година е добро време да използвате интелекта си, за да намерите нов начин да изкарвате пари.

фън шуй подаръци за 2018- годината на жълтото земно куче
фън шуй подаръци за 2018- годината на жълтото земно куче

Любов:

Вие ще имате много късмет с любовта тази година, като това се отнася най-вече за необвързаните дами. Според предсказанията за 2018, много пъти ще се влюбвате в някой от противоположния пол, най-вече по време на пътуване. Ако в момента сте във връзка и изникнат проблеми, начина те да бъдат оправени е да комуникирате с половинката си.

Здраве:

Според китайските предсказания, не Ви предстоят сериозни здравословни проблеми през 2018г. Въпреки, че ще имате много работа е важно да намирате време да релаксирате. Ако почувствате прекалено много стрес, отидете някъде, където се чувствате добре.

За да засилите своя късмет през 2018 можете да използвате както стандартните фън шуй сувенири за късмет, така и сувенирите с куче които ще са особено силен амулет за 2018 година- ако решите да изненадате близки и колеги с тях можете да ги намерите ТУК : фън шуй сувенири за късмет

Статията е подготвена за CharmyRose- магазин за Фън Шуй сувенири и дизайнерски бижута

 

 

Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*