Предсказание за зодия Змия през 2018- годината на жълтото земно куче

Фън Шуй сувенири за 2018 година
Фън Шуй сувенири за 2018 година

 

Фън Шуй сувенири за годината на кучето можете да намерите тук: 2018- годината на жълтото земно куче

Годините на зодия Змия са: 1965, 1977, 1989, 2001

Кариера:

На хората, които са тази зодия няма да им е лесно да получат повишение на работното място. Добро време е да се сдобиете с допълнително образование, което от своя страна да Ви помогне. Ако решите да се възползвате от тази възможност и да учите, е важно на всеки няколко часа учене, за малко да почивате.

Богатство:

През тази година ще имате късмет с парите. Ще ви е лесно да намерите постоянен източник на приходи. Добро време е да си сътрудничите с колеги или приятели. Най-важното е когато намерите правилната възможност, да работите усилено, за да успеете.

Фън Шуй сувенир за годината на жълтото земно куче
Фън Шуй сувенир за годината на жълтото земно куче

Любов:

Ще имате много късмет с любовта през тази година. Ще имате възможност да се срещнете с много различни хора, които ще ви накарат да се почувствате като у дома. Ако срещнете трудности е важно да бъдете спокойни, търпеливи и разбиращи- нещата ще се наредят, стига да полагате усилия.

Здраве:

Хората със зодия Змия не са предразположени към здравословни проблеми през 2018, но все пак е добре да внимавате и да избягвате ситуации, които могат да ви наранят физически. Тренирайте често и не забравяйте, че ако ежедневието ви дойде прекалено натоварващо, е добре да намерите начин да се освободите от стреса – например пътуване или спорт.

За да засилите своя късмет през 2018 можете да използвате както стандартните фън шуй сувенири за късмет, така и сувенирите с куче които ще са особено силен амулет за 2018 година- ако решите да изненадате близки и колеги с тях можете да ги намерите ТУК : фън шуй сувенири за късмет

Статията е подготвена за CharmyRose- магазин за Фън Шуй сувенири и дизайнерски бижута

 

 

4.5/5 - (12 votes)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*