Привличане на пари с дафинов лист – как става?

Как се прави ритуал за пари с дафинов лист? Много старо поверие твърди, че с помощта на дафинов лист можем да привлечем пари в дома си. Но как точно става? Важно е „ритуала“ да бъде извършен по новолуние.

Как се привличат пари с дафинов лист?
Как се привличат пари с дафинов лист?

Как да привлечем пари с дафинов лист?

Вземате възможно най – свежи листенца дафинов лист и ги поставяте визуализирайки пари в портмоне и на място в дома си където държите пари.

Лесно е, но има уловка – ефекта трае точно един лунен цикъл, което означава, че на следващото новолуние трябва да изгорите старите листа и да сложите нови, разбира се със съответната визуализация.

Ако обаче не сте постоянни, или дебненето на лунните цикли не е за вас, по – лесен начин е да сложите Сигил за пари в дома си.

Талисман за пари и късмет - картина със сигил Artofamulets.com
Талисман за пари и късмет – картина със сигил Artofamulets.com

Свой личен сигил за пари в дома или за приходи в офиса, магазина или заведението може да поръчате или закупите тук: талисмани за пари, работа и бизнес

 

Плюсовете освен, че го слагате и зареждате еднократно са и че за разлика от дафиновия лист, сигила може да привлича и пари от оборот и клиенти. Повече за това какво представляват сиглите може да прочетете тук (как се сбъдва желание със сигил),

5/5 - (1 vote)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*