Розовия Кварц-Камъка на Любовта

Розовия Кварц – Камъка на Любовта

Розов Кварц SiO2

ИМЕ от цвета му
ГЕОЛОЖКИ ДАННИ Цвят: розов. Твърдост: 7. -7.5.
ЗДРАВЕ При хормонални проблеми, нервност, депресии, пречиства, подмладява.

Бижута от розов кварц

АСТРОЛОГИЯ Везни, Риби, Телец, Близнаци, Камъкът е свързван с планетата Венера

АМУЛЕТ За преодоляване на болезнени раздели. Помага в кризисни ситуации, Подмладява, носи любов и щастие.

Находища Китай, Южна Америка, Африка, Европа

Tова е камъкът на сърцето, любовта и красотата. Укрепва приятелството и лекува емоционалния срив. Помага в търсенето на подходящ интимен партньор и бди над семейното щастие. Къс розов кварц, махало със заострен връх или бонзай поставени върху монитора на компютъра елиминират облъчването от вредните лъчи.

Махало от розов кварц- CharmyRose

Розовият Кварц е известен като камъка на любовта. Неговата любовна енергия се засилва още повече, когато е с формата на сърце. Розовия кварц е известен с нежността и вдъхновението, което носи в себе си.

Розовия кварц спомага за разбирането на любовта. Той носи на притежателя си нова любовна енергия и премахва енергията на стари емоционални рани, като ни учи да се обичаме повече. При любовните въпроси и интимните връзки, розовия кварц във формата на сърце повишава доверието, улеснява общуването и създава чувство за отдаденост.

Розовия кварц, несъмнено е най – подходящ за хора търсещи нова любов. Той е подходящ за всички хора, подминати от любовта, като привлича любов и прави притежателя си атрактивен за околните. За хора, които силно желаят да намерят любовта е препоръчително да носят две сърца в себе си винаги. Сърцата трябва да са две тъй като така символизират любовна двойка…
Как се използва сърцето от розов кварц във фън шуй? Двойка сърца от розов кварц поставени в спалнята или в югозападния ъгъл на дневната, според фън шуй, ще подсилят и подновят любовния живот. Ще осъществят най-съкровените любовни желания и ще благоприятстват за откриване на партньор за цял живот.Медальон сърце от розов кварц

В фън шуй съветват да поставите сърце от розов кварц на място, където обикновено се карата с партньора (пр. в колата, в кухнята, в хола), това ще спомогне за намаляване на енергията, която влияе зле на взаимоотношенията и ще Ви прави по спокойни при конфликт с любимия. Когато връзката е в началото, добре е да имате на близо сърце от розов кварц. Това ще направи Вас и новия Ви приятел по спокойни и склонни към обвързване.

Колие и гривна от розов кварц- CharmyRose
Този кварц лекува емоционални травми, поставете го до леглото си, за да се освободите от негативните емоции, докато спите. Блокажите в чакрите, причинени от силни емоции или стрес, имат свойството да създават напрежение и да предизвикват главоболие, наред с други неприятни усещания.
Розовият кварц нежно ще ги отстрани. Работи добре с аметиста. Може да повиши плодовитостта.

Розовият кварц е свързан най-вече със сърцето или с четвърта чакра, той е успокояващ и лечебен кристал – ще ви облекчи, когато сте болни.
Висулка от розов кварц

В магията Розовия кварц се ползва за привличане на сродна душа и за домашна магия.
Масаж с розов кварц освежава тена, лекува раздразнена кожа и акне, подмладява.
Шлифован розов кварц

Вода, в която е накиснат розов кварц, е превъзходна за измиване на лицето и изплакване на коса.
Великолепен камък при главоболие и мигрени. Розовият кварц носи спокойствие и спомага за възстановяване след тежки болести. Редуцира усещания като страх, гняв, вина и изоставеност. Заедно с Аметиста засилва способността за забременяване, пази малките деца от инциденти.

Колие, пръстен и обици от розов кварц- CharmyRose

Камъка невероятно добре се съчетава със сребро и бяло злато и носи на притежателя си любов и спокойствие.

Бижута от розов кварц

Показваме ви различни бижута и сувенири от Розов кварц, които може да закупите от тук: Бижута от Розов кварц

Ако тази статия ви е харесала, моля помогнете ни да я популяризираме, като гласувате за нея с бутончетата отдолу:


Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

6 thoughts on “Розовия Кварц-Камъка на Любовта

  1. az si zakupih rozov kvartz kato formata na s1rce i go nosq na verijka …ne znam do kolko pomaga kamaka no se chuvstvam po-spokoina i chakashta tochnata polovinka .. 🙂

  2. Зодия Дева съм, но какъвто и камък да нося усещам след време тежест и дискомфорт. Същото се отнася и за златото.Съвсем случайно открих, че розовият кварц и среброто са най-подходящи за мен.

  3. Имам обици от розов кварц и съм зодия везни.Винаги когато ги нося се чувствам много добре- по-спокоина съм, чувствам се по-увервна в себе си, изчезва депресията.

  4. За зодия Дева, както и за някои други, помага НЕФРИТА. Сега съм решила да си взема и да опитам дали може да ми помогне. Казват, че пречиствал ума и може би затова ми е трудно да се справям със задълженията си – прекалено много неща се въртят в главата ми. 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*