Слабите места в здравето на зодия Скорпион

Зодия скорпион
зодия Скорпион

Дейвид Трединик е учил астрология 20 години, като това включва както западна, така и ведическа. Член на здравния и научния комитет смело заяви в новините по BBC, че няма логика да се атакува и отхвърля нещо, което е доказало своята ефективност. Това да наблюдаваме движението на звездите може да ни помогне по-добре да разберем себе си, мотивите си, предимствата и недостатъците си, както и много други части от нашата психика. Използването на медицинска астрология датира още от времето на халдейската династия, шумерите и асирийците. В древен Египет, астрологията е била широко използвана за диагностициране и лечение на заболявания, докато в древна Гърция, Хипократ внимателно следял движението на звездите, тъй като е смятал Астрологията за силно оръжие в ръцете на лекар. Въпреки това, ако сте или можете да бъдете изправени пред здравословен проблем, винаги трябва да се консултирате с лекаря си първо!

Осмия знак от зодиака управлява половите органи, пикочния мехур (заедно с Везни), както и простатата. Ако сте скорпион или много планети в хороскопа ви са в скорпион, то най-вероятно сте предразположени към дълголетие и успявате да се справите с почти всяка трудност, пред която живота ви изправя. Скорпионите имат и доста по-чувствителна страна, която понякога е объркваща за тях самите и малко хора успяват наистина да разберат. Възможно е да развиете проблеми с гърлото поради неспособност да изразявате емоциите си правилно. Травмиращи ситуации и емоционални рани, най-често още от детството, които изискват много усилия да бъдат преодолени могат да увредят вашата полова система, както и вашето либидо. Вашата силна енергия винаги трябва да бъде използвана по продуктивен начин и никога да не бъде потискана, защото това може да има самоунищожителен ефект. По придода обичате да се състезавате и затова може да ви хареса да практикувате някакъв спорт. Така ще направите и голяма услуга на тялото си, защото кардиото е изключително полезно за вас.

Според древните вярвания правилните полускъпоценни камъни и аромати могат да подсилят здравето и да увеличат заитните сили на организма. Кои са те за зодия Скорпион Може да видите тук: Полускъпоценни камъни и подаръци за зодия Скорпион

Статията е подготвена по материал от Magical Recipes Online

5/5 - (2 votes)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*