Слабите места в здравето на зодия Стрелец

Зодия Стрелец
Зодия стрелец

Дейвид Трединик е учил астрология 20 години, като това включва както западна, така и ведическа. Член на здравния и научния комитет смело заяви в новините по BBC, че няма логика да се атакува и отхвърля нещо, което е доказало своята ефективност. Това да наблюдаваме движдението на звездите може да ни помогне по-добре да разберем себе си, мотивите си, предимствата и недостатъците си, както и много други части от нашата психика. Използването на медицинска астрология датира още от времето на халдейската династия, шумерите и асирийците. В древен Египет, астрологията е била широко използвана за диагностициране и лечение на заболявания, докато в древна Гърция, Хипократ внимателно следял движението на звездите, тъй като е смятал Астрологията за силно оръжие в ръцете на лекар. Въпреки това, ако сте или можете да бъдете изправени пред здравословен проблем, винаги трябва да се консултирате с лекаря си първо!

Деветия знак от зодиака управлява черния дроб и бедрата. Ако сте стрелец или много планети в хороскопа ви са в тази зодия, то вашето позитивно отношоние към живота ви помага да поддържате добро здраве. Юпитер ви дава ентусиазъм и ви кара да сте оптимистични, но проблеми често възникват когато загубите вяра в себе си или станете прекалено уверени. Злополуките (както на пътя, така и в спорта) са доста чести в живота на стрелеца. Винаги бъдете оптимистични, но и не забравяйте да следвате инструкциите за безопасност, без значение какво правите. Въпреки, че сте способни да се справите с почти всичко, внимавайте много с неща, които могат да ви наранят- не само физически. Застрашени сте от мастна инфилтрация на черния дроб, а той е изключително важен за метаболизма и при вас може да доведе до напълняване в областта на бедрата. Не забравяйте да тренирате редовно.

Според древните вярвания правилните полускъпоценни камъни и аромати могат да подсилят здравето и да увеличат заитните сили на организма. Кои са те за зодия Стрелец Може да видите тук: Полускъпоценни камъни и подаръци за зодия Стрелец

Статията е подготвена по материал от Magical Recipes Online

Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*