Солите от Мъртво море с етерични масла на серията “Spa Line” “Sea of Roses”

Малко факти за солите от Мъртво море:

Мъртво Море е на 400 метра под морското равнище .Без излаз към други водни басейни Мъртво Море изпарява голяма част от водата си под сухия горещ климат и по този начин концентрира в солите си голяма част микро елементи и минерали в уникална комбинация от магнезий, калий, бром, калций и много други.

Trace MineralsDead SeaSalt Lake
Magnesium Chloride4.03%1.04%
Potassium Chloride0.72%0.64%
Sodium Chloride3.87%9%
Calcium Chloride1.64%0.08%
Chloride21.11%15.12%
Sulfates (SO4)0.03%2.13%
Source: Dr. Chris Meletis N. D.

Комбинацията на солите с етерични масла съчетава лечебното действие на солта от Мъртво море и ефекта на дадения вид масло върху вашата кожа, здраве и настроение. Солите комбинират лечебен, аромотерапевтичен и козметичен ефект. Излизайки от ваната,  ще усетите кожата си като кадифе от натуралните масла и няма да имате нужда от тоалетни млека с изкуствени съставки и консерванти. Ваната за двама с цветните и ароматни соли е великолепен подарък за любимия човек и съвършена част от релаксиращ ден за двама. Солите с етерични масла от цитруси подобряват настроението и тонизират сетивата при мрачно време, депресия, тежка раздяла или меланхолия. Солите със сочен аромат на плодови етерични масла ни пренасят в спокойните и топли летни мигове и са подходящи при умора и отчаяние. Солите с различни билки освен ефекта на самите билки ни носят аромата на свежест и са страхотни за лечение на безсъние, стрес и неврози. И не на последно място, солите с ароматните масла от цветя са страхотен афродизиак и натурален парфюм за тялото ви, който ви прави по-романтични и ви откъсва от ежедневието.

Великолепен, достъпен и лесен начин да си подарите релакс, здраве, романтика и красота. Солите за вана на “Sea of Roses” олицетворяват идеята на тази марка абсолютно естествена козметика, че лукса и природата могат лесно да станат част от ежедневието ни.

Солите може да разгледате и закупите от

http://www.charmyrose.com/Luks-Naturalni-Soli-Vana-Myrtvo-c-61_331_140.html

или

http://www.charmedastrology.com/Luks-Soli-vana-Myrtvo-More-masla-c-26_53_71.html

Гласувайте за нас с бутончетата отгоре или отдолу на тази статия .

5/5 - (2 votes)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*