Сватбени книги за пожелания

История на сватбените книги за гости

Традицията на сватбената книга за гости датира още от преди стотици години. По онова време, за да се сключи брак са били нужни свидетели. Гостите, които вписвали имената си в книгата след церемонията реално са свидетелствали, за да може да се състои брака. По наше време, идеята на сватбените книги за гости е по-скоро гостите да оставят спомен от присъствието си. Младоженците избират дали искат гостите да запишат своите мисли, пожелания, съвет, или просто да се подпишат.

Защо са важни книгите за гости?

Избирането на страхотна сватбена книга за пожелания е една от най-важните части от планирането на сватбата. Защо точно сватбени книги за пожелания? Най-вероятно вашият сватбен ден ще бъде един от най-прекрасните, ако не и най-прекрасния ден от живота ви. Освен, че е важно да си изберете красиви покани, подаръчета, букет, жартиер, бижута и още куп други неща, е и много важно да намерите начин да запазите страхотните си спомени. Най-добрият начин е като имате сватбена книга за пожелания.

Тя ще позволи на всеки гост да запише своето лично пожелание към вас и вашата половинка. По този начин, дори и много години след сватбата, ще имате красив и топъл спомен от вашия специален ден. Винаги, когато ви се иска да си припомните щастието, което сте изпитали ще можете да отворите сватбената книга и наново да усетите всичката любов и радост, с която гостите ви са писали своите пожелания към вас.

Сватбени книги за гости от Classy Look

Ние ви предлагаме сватбените книги за пожелания на Classy Look, с които може да направите точно това. Те се изработват по поръчка, специално за вас и затова могат да бъдат направени с цвят и украса по ваше желание. Всяка страница има фолио, което ви позволява не само да размествате пожеланията както решите, но и да използвате сватбената книга и като страхотен фотоалбум за вашата сватба. В него можете да държите едновременно приказните снимки и милите пожелания на вашите гости, за да създадете един наистина топъл и изпълнен с радост спомен от вашия сватбен ден.

Тук можете да намерите: Сватбени книги за гости на Classy Look

5/5 - (4 votes)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*