Цветен Хороскоп част 2

Следващите цветни зодии

Паричка

11-19 февруари
Талантливи творци, винаги в добро настроение. Умни, гъвкави, със завидна памет. Уравновесени, спокойни, най-тактично се съгласяват с другите, но това е само тактика. Не зачитат чуждото мнение и по правило не грешат в собственото. Честност, вярност, чувство за дълг са отличителни черти за тях, като предаността им може да стигне до себеотрицание. Материалните блага ги привличат, но винаги остават верни на идеалите си. Може би фатализмът им е малко повече, отколкото е полезно, но той ги държи непрекъснато отворени към вътрешния и външния свят. Смехът им е заразителен и се пренася на околните. Затова всеки търси компанията им. Като недостатък може да се приеме прекаленото суеверие което понякога пречи. Стъписват се лесно пред трудностите. Имат нужда от малък тласък, за да се справят. Ваши верни приятели са Герберът и Лотосът. Но истинската любов е Орхидеята.

Мимоза


20-28(29) февруари
Силната им интуиция граничи с телепатия. Тя никога няма да ги подведе и те винаги се доверяват на усета си. Любовта им е трудна, на приливи и отливи. Всичко зависи от настроенията и е трудно да задържат до себе си постоянен партньор. Нежни, чувствителни и доверчиви, като същевременно са бдителни и практични. Индивидуализъм, съчетан със сърдечност и състрадателност към другите. В състояние са да помогнат на приятели не просто с думи и съвет, а с фактически и полезни действия. Поговорката “помощ на време е два пъти помощ” важи с пълна сила за тях. Интересна тяхна способност е, че могат да печелят пари без никакви усилия в тая насока. Определено предпочитат компанията на артистични и фини хора. Възможно е поради стремежа си да са все в нови и различни светове да са малко непостоянни в любовта, но на тях не е трудно да им бъде простено. В бизнеса си се пазете от Шипка, която може да ви подведе. Единствено Перуниката може да запази любовта ви винаги при себе си, тъй като с нея никога няма да ви е скучно.

Нарцис


1-10 март
Тяхната изключително силна фантазия ги подтиква към непрекъснати промени. Непостоянни са в работата си, в интересите си и в любовта. Това е така, защото са много чувствителни и лесно нараними. Общителност и инициативност проявяват в приятелските и деловите си взаимоотношения. С несдържаността си са в състояние лесно да си създадат неприятели, но като цяло будят симпатии и доброжелателство към себе си. В любовта са емоционални, като чувствата им са трайни и дълбоки Пазете се от Орхидеята, защото тя е прекалено жестока за вас. Семейство бихте могли да създадете с Нарцис, Камелия и Перуника – те ще ви създат всички условия да се чувствате щастливи и доволни.

Лилия


11-20 март
Лековерни, скромни и тихи хора, те са търсени приятели. Всеки би искал да е във тяхната компания, защото излъчват спокойствие и уравновесеност. Изтънчени, фини, почтени, чувствителни хора. Логично мислещи, търпеливи и постоянни, в състояние упорито и всеотдайно да работят за някаква кауза. Със склонност към депресии, но справящи се с вътрешните си конфликти,като в тях постоянно се таи чувство на неспокойствие и вечно търсене.Те са отлични творци, но това им е по-скоро хоби. Предпочитат работата, която ще ги обезпечи материално. Добре е да намерите колега Нарцис, на когото ще можете винаги да разчитате. Но интимните си партньори ще намерите сред представителите на зодиите Жасмин и Маргарита,Божур.

Статията е подготвена от  http://www.charmedastrology.com/

Ако ви е допаднала,моля подкрепете ни като гласувате за нас с бутончетата под,над статията и в края на страницата…

Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*