Весел хороскоп – Телец

Тези хороскопи достигат до вас благодарение на мен – нашата преводачка Дари.
За съжаление и аз не поемам никаква отговорност. Все пак това е  само превод. Но ако се обидите (ако сте представител на дадената зодия) или се скъсате от смях -последствията са си за вас.
Ако все пак шефа ви е Телец – честито – имате повод да му честитите..
Моето лично мнение е, че Телеца е най- ама най-готината зодия..  Сигурно защото и аз съм Телец. И като един истински представител на зодията ще заявя – ако не ви харесва какво сме публикували, подарете ми кола, за да можете да  й чупите фаровете.

 

Телеца е …… и повече няма какво да кажем. Още по-упорит от Овена, но не притежава неговата очарователна небрежност.
Типичен Плюшкин, Телеца е способен с години любовно да къта в дома си всякакви ненужни боклуци. Ако някой посегне да изхвърли тези съкровища изумлението и възмущението му нямат граници..
Постоянен е и в привързаността си и към боклуците от човешки вид и затова често, уви, е нещастен в любовта. Подозрителен като курва в пенсия, ревнив като ченге с дълъг стаж, Телеца не е новатор ни най-малко и затова изглежда скучен задник.

Извратеняк, но успешно се крие. Обича чукането почти колкото храната (не задължително в този ред). Недоверчив към нови хора, но за старите си приятели е готов да даде и последната си скъсана риза. Виж, за какво им е на приятелите стара скъсана риза обаче, изобщо не е и способен да се запита.

Телеца си остава алтруист, въпреки че постоянно си пати от това.

Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*