Весел зодиак – Дева

Какво бихме могли да кажем, след като науката вече отдавна се е изказала?

Девата, тия келемета са най-жестокия и безчовечен знак на зодиака. По данни на международната статистика, от Девите има най-много маниаци-психопати. Кучето е способно да ти се усмихва мило, а на ум да рисува сладката картинка на червата ти, вързани за полюлея. Да ви кажа една тайна, всички Деви, докато са малки, си мечтаят да станат Дарт Вейдър, а когато пораснат и разберат, че и Хитлер и Вейдър са демоде, стават просто безсърдечни монстроиди, и тровят с педантичност и любов към реда живота на всеки, имащ „щастието” да живее близо до Дева.

Жената-Дева е способна да ти оправи леглото, ако нощем станеш до кенефа. Мъжът -Дева е най-страшния учител по математика, когото можете да си представите. И естествено трябва да контролират абсолютно всичко. Чука се по разписание, защото във всичко трябва да има ред. Не обяснява постъпките си, защото, откъде на къде Негово Величество ще се унижава така.

Впрочем, може да стигне и до другата крайност – да няма никакво самочувствие и да се смята за жертва, което дразни околните още повече. Въобще, обича да поразтегне нервите на близките си и най редовно почва да страда на публични места, при това гадината си вярва невъобразимо и започва да боледува и вехне. Полезен в домакинството, защото води сметка за всяка троха и знае къде какво има. Може да се живее с тях ако се абстрахираш от всичко и не държиш вкъщи оръжие.
Тези хороскопи достигат до вас благодарение на нашата преводачка Дари. Не поемаме никаква отговорност за това, че може да се обидите (ако сте представител на дадената зодия) или да се скъсате от смях, ако шефа ви е от нея. Последствията са си за вас.

5/5 - (4 votes)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*