Весели зодии- Козирог

Весели зодии- Козирог

 Тези хороскопи достигат до вас благодарение на нашата преводачка Дари. Не поемаме никаква отговорност за това,че може да се обидите(ако сте представител на дадената зодия) или да се скъсате от смях ако шефа ви е от нея. Последствията са си за вас.

Ако все пак сте се обидили и искате да счупите фаровете на колата на Дари -много ни е тъжно да ви съобщим,но тя няма такава…Лошо за вас!Остава ви ако сте Козирог да се въоръжите с типичното за вас търпение и черно чувство за хумор и да и пожелаете да си купи кола,за да и счупите фаровете…

Козирог

На пръв поглед – скучно лайно. Девизът на Козирозите е  – колкото и да е гадно днес, утре със сигурност ще е още по-шибано. Гадината постоянно се маскира за да прикрие мрачното изражение на прекаран, но не можем да кажем че му се  получава особено. Щастието за Козирога е само бачкането до откат. Той спира да работи само с прекратяване на всички жизнени функции – и една клетка от него да е жива – тя ще работи. Лишен от работа, Козирогът си измисля безброй странни занимания, защото само това е начинът му да постига дзен. А Козирог без дзен си е чист Рак – сигурни ли сте че е добра идея.  Отначало Козирозите изглеждат кротки и даже твърде опитомени, но при първа възможност да ви прекара ще се възползва чак до рогата. Ако сте Близнаци или Лъв горното ще му достави особено удоволствие, вродената игривост на тези зодии възбужда у него особено силни чувства. Лукав. Скръндза, но не за всичко. Най-добре се чувства прегърнал чувалче с пари. Обича да се подбазиква, не може да спре даже когато ситуоцията се сговни, но го прави толкова майсторски, че се измъква чист, въпреки искреното си изумление. Общо взето, въпреки че създава впечатление за пакостник, не е. При избора на партньор се ръководи от здравия разум, затова често е щастлив в семейния живот.

 

4.6/5 - (5 votes)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

One thought on “Весели зодии- Козирог

  1. Ха ха,смях се от сърце, и не се сърдя аз съм си чист Козирог.Дари споко няма да ти троша колата и без това нямаш.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*