Ягодите и маслото от ягода

Масло от Ягода

Козметика – Маслото от ягода подхранва кожата и повишава еластичността и. Спомага за почистването на порите. Може да се използва за приготвянето на парфюми, есенции и сладкарски изделия.

натурално масло от ягода 20 мг 9.00 лева
натурално масло от ягода 20 мг 9.00 лева

Употреба: външно – добавят се няколко капки към базово или масажно масло и се нанася върху кожата с масажни движения.

Ягодите са изключително полезни. Те са като пакет здравословни хранителни вещества опаковани под формата на нежен вкусен плод. Има сериозни доказателства, че ягодите притежават полезни за сърцето, антикарцерогени и противовъзпалителни съставки.Най-голямо е съдържанието на калий, минерал, който спомага за регулирането на електролитите в тялото, намалява на риска от инфаркт и инсулт.

Ягодите съдържат също и фолиева киселина, ключова съставка в производството на червени кръвни клетки което ги прави добри за терапия забавяща проявата на болестта на Алцхаймер. Освен това ягодите съдържат голям процент витамини и минерали. Най-важни от които са витамини B2, B5, B6, витамин К, мед и магнезий. Ягодите също съдържат омега мастни киселини. И не само това, фибрите съдържащи се в ягодите, около 12% от дневната нужда на човек, помагат на организма да абсорбира хранителните вещества, блокира производството на холестерол в черния дроб и спомагат за стабилизиране на кръвната захар.

Ягодата е високо ценена в народната медицина. Американските индианци използват чай от ягода при стомашни заболявания, жълтеница и обилни менструации.

Ботаникът Линей казва, че е използвал горски ягоди за да лекува подагра. Въпреки това доскоро употребата на деликатното растение тънеше в забрава.Ягодите успокояват гастрит и също са полезни при лечението на анемия.

Парфюмите и тоалетни води с ягода събуждат романтиката и са подходящи и за малки момиченца

http://www.charmyrose.com/JAgoda-p-698.html

В магическите ритуали Ягодата,нейното масло,свещите и баните с масло от ягода се ползват за привличане на сродна душа и за хармония в Живота

Следващият път дами,когато ядете ягоди „дайте“ една доза и на лицето си -кожата ви ще стане по-свежа и еластична.

Ягодите са познат мощен афродизиак -класическите комбинации от ягоди и шампанско и ягоди и сметана изпълват бляновете на всяка жена,но съвремието предлага и цялостни еротични спа-терапии -Започнете с шумящи бомбички за вана с ягодово масло

Шумящи бомбички за вана -2 дози 4 .00 лева
Шумящи бомбички за вана -2 дози 4 .00 лева

http://www.charmyrose.com/fuzzy-Sladka-JAgodova-Celuvka-dozi-p-2249.html

Последвани от уникален  Натурален сапун с ягодово масло във формата на ягода

Натурален сапун ягода 2.00 лева
Натурален сапун ягода 2.00 лева

http://www.charmyrose.com/Aromo-Sapun-Malyk-JAgoda-p-2037.html

И завършете с  о масло за масаж с ягода и иланг-иланг или за по-смелите затоплящо масло с ягода и мента -евтини и достъпни продукти,които  могат да превърнат обикновената вечер в незабравимо любовно изживяване и най-вече можете да си ги позволите на невероятно ниски цени -от вас се изисква само желание да поглезите любимият човек и себе си!

Статията е подготвена от Spa Line Sea of Roses

http://www.charmyrose.com/rosesspa-line-m-24.html

Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*