Честито от Епилираната Графиня!

Уважаеми мои почитателки – блондинки и останалите,

дълго време не съм писала, но това беше от вълнение около кралската сватба – трябваше да им дам насоки на хората, но за това следващият път…  Сега искам да честитя на една Дама и една бивша участничка в наш конкурс (ще наречем и нея дама, но това е по милост).

Първата Дама е Боряна – тя си знае коя е и ние си я знаем… От нас Честит Имен ден!!!! Да си Жива, Здрава, Весела и все така Красива и много усмивки покрай малката Ани!

Честито и на останалите, които носят имената Борис, Бориса, Боряна, Борислав, Борислава – благодарете се, че имате имен ден заедно с нашата Боряна, че иначе нямаше да ви споменем!!!

И на трето  място, но не на последно на патерица – Честит Рожден ден на нашата Чинка Печатарова… Тя имаше рожден ден на датата на Кралската Сватба. В селото се носеха слухове, че сватбата затова е на тази дата, но ние на глупости не вярваме… Както и да е – вълненията от английското събитие отшумяха и мога вече спокойно да честитя Рожденния ден на Чинка – И ти да си Жива, Щастлива, Красива и поне малко да изрусееш поне в мисленето си!!! Тази година ти желаем да не се сдобиваш с нови разрези и шевове по тялото и да опознаеш шопинг-терапията… не се надяваме много да спечелиш новия ни конкурс за Мис, но ти все пак се надявай… Нищо, че си неруса, неприятно образована и работиш – ние те обичаме въпреки това!!!!

И така след всички официални поздравления ще споделя, че предстои нов сезон на конкурса за Мис МОЛ Поткумер с нови звезди и ново жури…  Вие тръпнете в очакване, а ние ще се подготвяме….

5/5 - (3 votes)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*