Дръвчетата от полускъпоценни камъни и енергията на дома

Дръвчетата от полускъпоценни камъни и енергията на дома

Дръвче от Аметист - https://www.charmyrose.com/
Дръвче от Аметист

 

Дръвчетата от полускъпоценни камъни са един от начините да използвате свойствата на кристалите. Освен че са красив сувенир, те са и изключително силен амулет за късмет и щастие.

Дръвче от Розов кварц -амулет за любов- https://www.charmyrose.com/
Дръвче от Розов кварц -амулет за любов

Дървото е символ на силата на природата и във фън- шуй олицетворява растежа и развитието, положителната промяна. Използва се за „раздвижване” дадена област в живота.

Дръвче от Планински кристал -Пречистване- https://www.charmyrose.com/
Дръвче от Планински кристал -Пречистване

Полускъпоценнтите камъни от своя страна са талисмани за успех и късмет. Те носят силата на елементите си и са деца на земята, която като елемент подпомага свойствата на елемента Дърво.

Дръвче от Аквамарин -Късмет- https://www.charmyrose.com/
Дръвче от Аквамарин -Късмет

Общото за всички дръвчета от полускъпоценнни камъни е, че те са мощен коректор на енергийния фон – прочистват го от отрицателна енергия, спомагат за по-доброто циркулиране на положителната енергия, а поставени на „проблемни места” – в близост до телевизор, компютър, мобилни телефони – неутрализират вредните емисии.

Дръвче Опушен кварц -защита - https://www.charmyrose.com/
Дръвче Опушен кварц -защита

Поставени в определен сектор, дръвчетата от полускъпоценни камъни засилват циркулацията на положителна  енергия (ци) в него и така променят живота ви.

Дръвче Тюркоаз -Късмет - https://www.charmyrose.com.com/
Дръвче Тюркоаз -Късмет

Можете да използвате аметист, розов кварц, планински кристал или друг камък, в зависимост от това, от какво имате нужда и каква енергия искате да привлечете в живота си.

Дръвче Черешов Кварц- Страст - http://www.charmyrose.com/
Дръвче Черешов Кварц- Страст

Планинския кристал и аметиста са универсални камъни – те носят късмет и щастие, розовият кварц ще ви донесе любов, гранатът и черешовият кварц са камъни на страста, нефритът и перидотът ще увеличат финансите ви, цитринът ще помогне за бързото ви оздравяване а карнеолът ще привлече към вас положителни емоции,ако искате да децата ви да са по-концентрирани им подарете дръвче от Флуоритлазурита и содалита подпомагат творчеството– това са само малка част от „талантите” на камъните и възможните им приложения. Най- важното е камъка да ви харесва и да го чувствате като свой, за да стане естествена част от вашия дом и живот.

Много подходящи са дръвчетата -свещници,понеже всеки път палейки свещичка вътре вие активирате силно енергията на камъните им.

Дръвче -Свещник Цитрин -Пари - http://www.charmyrose.com/
Дръвче -Свещник Цитрин -Пари

Дръвче с персонални камъни според датата

Великолепен вариант за персонален подарък е дръвче направено от характерните за деня,месеца и годината на човека камъни -подобни дръвчета можете да поръчате тук : Дръвчета от полускъпоценни камъни

ако искате да зарадвате ваш приятел, който обича да медитира, подходящ подарък е дръвчето с камъни за чакрите:

Дръвче с камъни за чакри

Статията е подготвена от Дарина Димитрова

Моля, ако копирате тази статия или части от нея споменавайте източника.

5/5 - (5 votes)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*