Хороскоп за зодия Вол (Бивол) през 2017- годината на огнения петел

Петел за любов и здраве през годинатан а огнения петел

Хората зодия Вол ( родените в годините 1949, 1961, 1973, 1985, 1997) са честни, постоянни, открити и винаги казват точно това, което мислят, без да увъртат. Те са родени лидери, които имат силна воля и са отдадени на работата си. Винаги мислят преди да действат и трудно може външен фактор да повлияе на решенията, които взимат. Въпреки това са малко консервативни и трудно се изразяват, което понякога ги кара да изглеждат прекалено тихи или упорити.

Късметлийски цветове: Червено, синьо, лилаво
Късметлийски числа: 1 и 9
Елемент на вола във Фън Шуй: Земя
Влияние: Ин
Часове на вола: 01:00-03:00
Съответстващ слънчев знак в хороскопа: Козирог
Години на вола: 1949, 1961, 1973, 1985, 1997
Сезон на вола: Зима
Полускъпоценни камъни: Акамарин, сугилит, аметист, розов турмалин, роздохрозит
Цветя и билки: Лале вечнозелени цветя, цвят на праскова
Посока: Югоизток, юг и север
Избягвайте цветовете бяло и зелено, както и числата 3 и 4

Кариера в годината на петела:

Според предсказанията на китайския зодиак ще имате много късмет в работата през 2017. Вашата способност да сте продуктивни и положителното ви отношение към работата ще дадат добър пример на всички останали на работнотното ви място. Вашите шефове ще бъдат признателни за добре свършената работа и това ще ви докара нови възможности за развитие. Въпреки това е добре да внимавате, защото колегите могат да бъдат завистливи и да разпространят слухове. Ако това стане, трябва да продължите да работите все едно нищо не е станало и да не позволявате на клюките да развалят настроението ви. По този начин, слуховете просто ще изчезнат. Ако имате собствен бизнес, най-вероятно вашият надежден хатактер ще помогне той постоянно да расте.

Богатство:

Въпреки, че се развивате професионално, това може да не доведе до по-висока заплата. За сметка на това е възможно да изкарате доста пари ако направите умна инвестиция. Вашият стабилен характер няма да ви позволи да вземете рисковани решения и парите ви постепенно ще растат. Възможно е да се наложи да платите огромна сума за разноски, но не се притеснявайте- това ще става доста рядко и дори и при това положение най-вероятно ще ви останат спестявания.

Любов:

Ще имате ужасно много късмет в любовта през цялата 2017 година. Това важи най-вече ако сте във връзка или сгодени. Ще можете да си отпочинете от тежката работа в присъствието на вашите близки. Хармоничнатото и изпълнено с любов усещане, което ви носи вашето семейство или половинка ще ви даде сила и даже ще се превърне в мотивация да се развивате професионално. Хората зодия Вол не са особено добри в това да измислят романтични неща, но нека това не ви притеснява. Заведете половинката си на пазар, гледайте филми, ходете на екскурзии- бихте се учудили колко това ще помогне на връзката ви.

Здраве:

Няма да имате сериозни проблеми със здравето тази година, но се пазете от неща като настинки и кашлици. Въпреки стабилния ви характер сте предразположени към резки промени в настроенито. Тренирайте редовно, яжте колкото здравословно можете и опитайте да понамалите пиенето и пушенето.

Тук можете да разгледате: Подаръци за годината на огнения петел- 2017

Ако тази статия ви е харесала, моля помогнете ни да я популяризираме, като я споделите с бутончетата отдолу:

4.3/5 - (6 votes)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*