Сватбата в тюркоаз – защо е винаги актуална

Сватбени аксесоари в цвят тюркоаз
Сватбени аксесоари в цвят тюркоаз

Сезона на сватбите е лятото, а лятото винаги ни напомня за морето. Може би затова без значение от модните тенденции много двойки избират Тюркоазения цвят за своето тържество. Нашите дизайнери дадоха няколко съвета как да подчертаете този цвят, за да направите наистина красиви акценти

Сватбени покани и подаръци за гости в цвят тюркоаз - CharmyBride
Сватбени покани и подаръци за гости в цвят тюркоаз – CharmyBride
Мъжки вратовръзки, папийонки и бутониери в цвят тюркоаз - Za-Nego.com
Мъжки вратовръзки, папийонки и бутониери в цвят тюркоаз – Za-Nego.com

1.Тюркоазеното изпъква до бяло. Ако сте избрали рокля в цвят слонова кост тюркоазен акцент няма да стои добре до нея, затова ограничете тюркоаза до Жартиера си и нежна украса за коса.

2.Тюркоазът е страхотен цвят за аксесоарите в мъжкия тоалет. Не е тайна, че повечето младоженци се придържат към класическите цветове костюми – черно, тъмно синьо, бяло и кафяво, както и към актуалните отскоро дънково синьо и кралско синьо. Добрата новина е, че тюркоазена вратовръзка или папийонка комбинирана с бутониера е страхотно допълнение към тоалета на Младоженеца, Кума и шаферите.

Булчински украси за коса, бижута и бельо в цвят тюркоаз
Булчински украси за коса, бижута и бельо в цвят тюркоаз

3. Комбинирайте тюркоаза с цвят Петрол (тъмен тюркоаз). Сватбите с акцент в два или три цвята винаги изглеждат по – модерни и красиви. Затова ви препоръчваме класическата комбинация от Тюркоаз и Петролено или Тъмен тюркоаз. Двата цвята създават красива хармония и с този избор няма шанс празника ви да изглежда обикновен

Сватбени покани в цвят тюркоаз - PokaniLux.com
Сватбени покани в цвят тюркоаз – PokaniLux.com

4. Поканите и украсите в тюркоаз са наистина ефектни. Няма спор, че маса с бели покривки и акценти в тюркоаз като номера за маса, украси за чаши с място за името на госта и пръстени за салфетки би изглеждала наистина ефектна. Към тези предложения в магазин ПОКАНИ ЛУКС предлагат и покани със същите мотиви като декорациите и така ще имате една наистина завършена визия с внимание към всеки детайл.


Ако сте избрали тюркоаз за цвета на вашата сватба тази година няма да сте в крак с модата, но безспорно ще имате едно ефектно и красиво тържество с усещане за море и свежест, затова се доверете на специалистите за подробностите и се забавлявайте, защото това е вашия специален ден.

Корони за коса, обици и пръстени в цвят тюркоаз - Rosesandcrystals.com
Корони за коса, обици и пръстени в цвят тюркоаз – Rosesandcrystals.com

 

 

снимки: Rosesandcrystals.com, Za-nego. com, Charmy Bride. com Absolute Rose. com и Pinterest

5/5 - (3 votes)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*