Цветни зодии за месец Декември

Продължаваме нашата поредица за цветните зодии с тези за месец Декември

Глухарче
1-10 декември


Смели, твърди и амбициозни. Много издръжливи и упорити. Сериозни хора, отговорни, правещи си труда да премислят постъпките си. Това не значи че са застраховани от грешки.Чувствителността при тях почива на на инстинктивност.Задействането на инстинктите мотивира поведението им.По правило са интелигентни,, но подчиняват това си качество на обстоятелствата вън от тях. Реагират адекватно на създала се обстановка, независимо колко е благоприятна или неблагоприятна в личен аспект. Способни са на продължителни усилия и са твърде издържливи. Е, ако дълго са поставени при трудни условия при тях се натрупва малко злоба, която макар и рядко може да вземе връх и да излезе на повърхността. Уравновесени и рационални, ако вярно се прецени тяхната готовност да се раздават ,определено може да се разчита, че ще се придържат към поети ангажименти и отговорности.
Никога не се предават. Нито едно поражение в живота не може да ги спре. Техните организационни способности могат да спечелят хората. Ще отстояват идеите си и ще постигат целите си, даже когато за околните това изглежда намислимо. Отлични техни партньори  ще са Жасминът и Цинията. Характерът им  ще се смекчи в прегръдките на Гарденията.

Лотос
11-20 декември


Мечтаете за пътешествия, промени и новости. Мами ви неизвестното и невидяното. Неразкритите тайни са вашето хоби. Общителни, лоялни, аналитични и ученолюбиви. Приспособими сте към всякаква обстановка, при това умеете да се възползвате от ситуацията. Умението ви  да се подчинявате, когато е необходимо е гаранция за сравнително спокоен живот. Дори когато се случи да се разделите  или загубите нещо много близко, сте в състояние да се изправите  и да продължите напред. Рутинната работа се явява естествен отдушник за всичко натрупано във вас . Добре е при тази работа да има известно движение, което въпреки че ви  преуморява , ви  спестява емоционални терзания и залитания в крайности. В същото време, ако пропуснете  да се вслушвате  в организма си е възможно продължително време да не забележите здравословен проблем.  Пътуванията за развлечение са най-голямото удоволствие в живота ви. Искате да изживеете всичко пълноценно. Животът с вас е един безкраен празник. Чудесни партньори могат да ви бъдат веселата Паричка и красивата Гергина. Силната Перуника ще се опита да ви покори, но вие няма да се поддадете.

Еделвайс
21-31 декември


Търпеливи, кротки и упорити хора. С помощта на тези качества осъществяват всичките си мечти. Оптимизмът и реализмът много добре се преплитат у тях. Бързият ум и интуитивността им осигуряват успех в живота, като те умеят да се възползват дори от собствените си слабости. Твърде независими, докато не пламне горещата им кръв и те не се окажат изцяло под властта на собствената си страстна натура. Мекият им нрав привлича много приятели и около тях винаги има хора, които искат да им помогнат. В любовта не знаят какво искат. Привлича ги нежната Маргарита, но също така и смелата Перуника. Да се пазят от Шипката, защото тя ще внесе само разочарования в живота им.

Каквато и да е вашата цветна зодия,ако сте родени през месец Декември ви пожелаваме Честит рожден ден и много щастие!!!

Тази статия е специално за Криси -няма цвете,което да покаже колко си ни сладка-да знаеш!!!!

5/5 - (2 votes)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*