Цветни зодии за месец Ноември

Ето и дълго очакваното продължение на темата ни за цветните зодии-пропуснахме доста,но не се безпокойте-догодина ще ги пуснем навреме…

Сега да се концентрираме към трите великолепни цветя посветени на родените през Ноември…

Орхидея 1-10 ноември

Логиката, острият ви ум и силна амбиция са качествата, които ви извеждат на върха. С каквото и да се захванете, влагате цялото си усърдие и внимание и постигате целта, която сте си набелязали. Може да ви попречи единствено прекомерната ви гордост и на моменти липсата ви на такт . Прямост, всеотдайност, честност и амбициозност. Стъпка по стъпка, решително преследвате поставените цели и можете  да  достигнете  до най-високи върхове. Загадъчност, чувствителност, емоционалност доминират в същността ви. Имате изразен  афинитет  към изкуствата – дори да не сте се посветили на творчество, вие  намирате среда, която определено да задоволява тази  ваша потребност. Съвсем комфортно се чувствате  в един външно подреден и рутинен свят, като цялата си енергия насочвате  към мечти и фантазии.  Ще трябва да положите доста усилия, ако искате да ги  постигнете. В любовта търсите приятелство и доверие. Ще ви ги предложи Водната лилия.

 

Божур  11-20 ноември


Вие сте като самороден диамант- нешлифована сила, агресивен характер, със силна воля и инат. Когато си поставите задача, мобилизирате тези си качества и изпълнявате всичко. Магнетични, дръзки, справедливи, но импулсивни и на моменти излишно избухливи . Вие сте вечно млади  с неспокоен, революционен дух, избягващ рутината и скуката. Изпълнени с идеи и постоянно гонещи целите си вие имате сили и качества  да ги претворите в действителност. Чувствата означават нещо твърде важно за вас и вие  сте  склонни да им подчините  живота си. Постигате желанията си с успех, въпреки че по пътя си може да премажете някое по-нежно цвете. В любовта търсите нежност и постоянно неугасваща страст. Можете да ги получите от Теменужката. Мимозота ще се опита да ви подчини и връзката няма да просъществува дълго.


Гладиола 21-30 ноември

Умни, до болка искренни хора. Не умеете да увъртате и да бъдете дипломатични. Практичност, работливост, упоритост са вашите  характерни качества. Съчетават се интересно с вкус към мистериозното, свръхестественото, тайнственото. Пристрастни, артистични и мъдри, вие сте в  състояние да се справите  успешно с ударите на съдбата и да понесете  и успехи и неуспехи, без да загубите  ярката си индивидуалност. Емоционалният и сантименталният ви  живот може да е твърде объркан и за другите и за вас самите. Това ви осигурява колкото и приятели, толкова и врагове. Няма проблем, който да не можете да решите. В любовта сте доста колебливи,но искренни . Тези ви качества ще могат да изтърпят само Слънчогледът и Гарденията. При една връзка с чувствителната Паричка рискувате да я нараните.

Тази статия е за Поли известна в нашите среди като майката на Мартин,Розали и Розмари познати като близначките с усет за музика,Боряна известна като нашата си любима Боряна…Вие мили дами и момичета сте добър повод да обичаме жените родени през ноември!!!!

Статията е подготвена от Петя Любомирова- астролог

Ако статията ви е била интересна,моля гласувайте за нея !

5/5 - (1 vote)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

2 thoughts on “Цветни зодии за месец Ноември

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*