2017- Годината на огнения петел- какво ще ни носи успех?

Годината на огнения петел

Годината на огнения петел започва на 28 януари 2017 г. Тя представлява зора, ново начало и пробуждане и е изпълнена с нови възможности- ако работите усърдно и сте търпеливи, съдбата ще е на вашата страна и ще ви донесе триумф и успех.

Годината на огнения петел 2017 цветове: Златно, кафяво, жълто
Късметлийски числа 2017: 5, 7 и 8 ( и числа, които ги съдържат. Например: 57, 87)
Фраза/ Мото: „Цели се нависоко и не се отказвай“
Елемент на петела във Фън Шуй: Метал
Влияние: Ин
Часове на петела: 17:00- 19:00
Съответстващ слънчев знак в хороскопа: Дева
Години на петела: 1957, 1969, 1981, 1993
Сезон на петела: Есен
Полускъпоценни камъни: цитрин, оливин, опушен кварц, ахат, лабрадорит, малахит, планински кристал
Цветя и билки: Гладиола, петльов гребен
Посока: Юг, Югоизток

Тази година всички излизаме от един доста объркан период и навлизаме в нов, който за наш късмет е много по-рационален, градивен и изпълнен с възможности. Петела, десетия знак от китайския зодиак, придава на годината някои от своите собствени характеристики, а те са: амбиция, гордост, желание да бъдем почитани, точност, смелост, страст. Повечето от нас ще имат възможност да се насладят на много любов и желание. В началото на годината ще почувстваме прилив на ентусиазъм, постоянство и самоконтрол. Взаимоотношенията ни с хората ще бъдат изпълнени с честност и ще усетим страст към живота- най-вече към работата си и без да се замислим ще запретнем ръкави и ще гоним целите си с пълна сила. По-смели отколкото сме били преди, няма да позволим на трудности и различия да ни съборят. Въпреки това, ще се наложи да проявим малко гъвкавост, защото сме предразположени към това да сме консервативни и упорито да отказваме да променим стратегиите си, дори и тази промяна да е за добро. Тази година ще е наситена с любов и страст. Ще изпитвате желанието да прекарате възможно най-много време с партньора си и той ще усеща същото към вас. Тези, които не са обвързани имат възможност да намерят половинката си.

Подарък за годината на петела- CharmyRose

Накратко, тази година е едно прекрасно ново начало. Ще имате много шансове да градите бъдещето си, да се забавлявате и да обичате.
Обърнете внимание най-вече на работата си, защото именно там се крият по-голямата част от възможностите. Работете усърдно и проявете търпение и сами ще се учудите как в крайна сметка това, за което сте се борили ще се сбъдне и вероятно в по-големи мащаби, отколкото сте очаквали. Не се отказвайте.

Ако сте решени да се възползвате от възможностите, които крие тази година е добре да имате фигурка или статуетка на петел, която да поставите в дома си Можете и да зарадвате вашите близки или колеги, като им подарите фигурка, която ще им носи ужасно много успех през цялата година.

Тук можете да разгледате: Подаръци за годината на огнения петел- 2017

В следващите ни статии ще научите повече за това какво ги очаква различните зодии през годината на огнения петел.

Можете да усилите положителния ефект на фигурките, като ги комбинирате с подходящ за годината полускъпоценен камък, най-добре с бижу от него, защото така се допира до кожата ви и работи с вашата енергия. Бижута идеални за целта ще намерите на линка горе. Ако искате да разберете повече за свойствата на подходящите за тази година камъни, ето някои полезни връзки:

https://avenue-charmyrose.com/2697

https://avenue-charmyrose.com/4046

https://avenue-charmyrose.com/1884

Ако тази статия ви е харесала, моля помогнете ни да я популяризираме, като я споделите с бутончетата отдолу:

 

 

4.6/5 - (25 votes)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

6 thoughts on “2017- Годината на огнения петел- какво ще ни носи успех?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*