Най-горещите сватбени тенденции за сезон есен – зима 2016-2017

Топките за елха и снежинките са типични мотиви за зимна сватба, но не се чувствайте задължени да ги ползвате.Опитайте се да придадете стил и празничен блясък на празника си без да влизате в клишетата на Коледно тържество Ето седем идеи как да направите зимната си сватба наистина уникална.

Сватбени цветове

Червеното и зеленото определено отразяват сезона, но ако прекалите с тях, вашият специален ден може да заприлича повече на коледно тържество отколкото на сватба.

Charmybride.com- зимна сватба

Какво е модерно в момента: Обмислете малко по-минималистичен подход към цветовете, които избирате. Сребърното и бялото, в комбинация с малко кристални акценти могат да придадат изненадващо много блясък и вълшебство на зимната ви сватба. Колкото до церемонията, опитайте бяло пътека при посрещането поръбена с бяла сатенова панделка или пък украсете мястото на ритуала с красива завеса, на която има нишки с кристали и цветове от орхидея. Ако ще изричате сватбените си обети навън, раздайте на приятели и роднини прозрачни чадъри при идването им- това ще помогне да се създаде уникална атмосфера.Страхотно е да комбинирате бялото с акценти в тъмен цвят , за подчертаят блясъка на кристалите, а и да направят приема ви по-изискан

Тук можете да разгледате: сватба в бяло и сватба в сребърно)

Цветята

Червените рози, калите и беладона са типични цветя за зимни сватби, но помислите инетрадиционно и ще откриете, че има много други варианти, които са също толкова красиви.

зимна сватба 2015- Charmybride.com

зимна сватба 2015- Charmybride.com

Какво е модерно в момента: Често се изполозват бели хортензии и лютичета. Белите бутониери могат да са ужасно красиви, когато са акцентирани с цветни ленти, но изглеждат също толкова страхотно с проста бяла панделка. Добавете блясък към вашия букет, като използвате панделка с кристали да обвиете стъблата на цветята или добавите перли и кристали на самия букет, за да му придадете празничен блясък.

Тук можете да разгледате: Изкуствени цветя за букети и декорация

Покани:

Зимните сватби най-често се провеждат на закрито и това изисква поканите да бъдат малко по-официални.

 

Какво е модерно в момента: Ако искате сватбата ви да е с изключително официален дрес код е добре поканите да отразяват това. Изберете плътен картон в морско синьо, шоколадово кафяво или даже цвят тъмно лила.В този официален сезон поканите в бяло са малко семпли и не отговарят на стила на зимната сватба.

Тук можете да разгледате: сватбени покани

Украса:

Придайте топлина и романтика на вашия прием като не използвате само свещи.

зимна сватба - картички за гости- Charmybride.com
зимна сватба – картички за гости- Charmybride.com

Какво е модерно в момента: Някои хора поръчват да бъдат изработени красиви вази от лед, които се поставят на масите с цветя. По очевидни причини понякога е доста трудно ..а и невероятно скъпо да се сдобиете с подобни ледени скулптури и в такъв случай, дръвчетата за декорация  са идеална алтернатива. Представете си как би изглеждало да осветите маса със свещи и на нея да поставите дръвче с много клончета и висящи от тях кристали, които да пречупват и отразяват нежната светлина на свещите по най-красивия начин.

Тук можете да разгледате: Дръвчета на пожеланията

Тейбъл картички:

Малки шейнички и подобни празнични мотиви доста ясно ще отразят сезона, но най-вероятно няма да изненадат гостите ви.

dyrvo-kristal-de-lux232

Какво е модерно в момента: Очаровайте гостите си, като окачите картичките на кристалите, които висят от сватбеното дръвче за пожелания. Това е оригинална идея, която със сигурност ще се хареса на всички.

Тук можете да разгледате: Сватбени тейбъл картички

Коктейли за добре дошли :

Зимният коктейлен  изисква топли и успокояващи напитки. Не можете да сбъркате с горещ шоколад и топъл ябълков сайдер, но това е вашата сватба – защо не използвате възможността да прибавите елемент на изненада?

Какво е модерно в момента: Още с пристигането им, сервирайте на гостите си бял горещ шоколад в малки чашки за еспресо, както и яйчен пунш. На самия бар предлагайте сакетини ( японско оризово вино и сладко овкусена водка) в чаши със захарни кристали по ръба.

 

Подаръчета за гости:

Сватбените подаръци винаги са хит, но ако курабийките ви се струват скучни,ракията и меда прекалено изтъркани и досадни, а сувенирите които никой не пази излишни,то опитайте нещо друго и изпратете гостите у дома доволни.

Подаръче за гости бонон - Charmybride.com
Подаръче за гости бонон – Charmybride.com

Какво е модерно в момента: Раздавайте малки кутийки за подаръчета със шоколадови трюфели и бонбони. Това е вкусна и оригинална идея, която със сигурност ще впечатли гостите ви.

 

5/5 - (4 votes)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*