Дръвчета от естествени камъни и тяхното значение и видове

Според фън шуй, дръвчетата с естествени камъни наричани още кристални дръвчета са силен коректор за преобразуването на лоша енергия в добра. Те съчетават силата на специфичния камък със значението на дървото, което се счита за символ носещ стабилност, богатство и растеж в областта с която е свързан полускъпоценния камък.

Подарък за късмет в дома- Дръвче тюркоаз в стъклен съд
Подарък за късмет в дома- Дръвче тюркоаз в стъклен съд

Така например дръвче от розов кварц привлича любов, разбирателство и хармония и е добре да се постави в спалнята, дръвче от нефрит привлича парите и се поставя в коридора или общата стая, дръвче от тюркоаз носи късмет и се поставя близо до пари и важни документи, дръвче от Аметист е много подходящо за офиси и магазини, дръвче от лунен камък пази малките деца, а дръвчетата от флуорит и содалит помагат за усвояване на знания и се поставят в стаята на ученици и студенти.

Фън шуй дръвче нефрит Color
Фън шуй дръвче нефрит Color

Освен дръвчетата с един вид камъни, съществуват и комбинирани дръвчета като дървото на чакрите – подходящо за медитация и йога с камъни за всяка от седемте чакри, дървото на баланса във фън шуй с пет клонки, които се ориентират по посоките на петте основни елемента в дома и дървото на живота във Уика, което също има пет клонки с камъни за всеки от четирите елемента и една за самия човек, която се определя по неговата рождена дата.

На нашия пазар се предлагат и „дръвчета на парите“ с български стотинки, които са изкривена форма на имитация на оригиналните китайски дръвчета с монети, които се правят със символичните монети на фън шуй, които са символ на богатство и привличат пари и не са разплащателно средство. Грешно замествайки тези монети със стотинки минали през хиляди ръце, тези побългарени дръвчета всъщност объркват енергията в дома ни и я свързват с понятието „жълти стотинки“, което кодира съзнанието ни за недоимък вместо за успех.

За това е добре да избягвате подобни побългарени любителски „фън шуй“ дръвчета със стотинки.

Пирамида оргонит с корал за любов - дървото на любовта размер XL
Пирамида оргонит с корал за любов – дървото на любовта размер XL

Много силни са оргонните пирамиди с дръвчета в тях, защото освен енергията на кристала и значението на камъка те носят и силата на оргонитите и символа на пирамидата. Те са най – модерният вариант на кристалните фън шуй дръвчета и може да поръчате свой вариант създаден специално за вашите желания в ателието Art of Amulets. Освен всичко казано дотук дръвчетата с камъни, особено тези изработени лично за вас са един прекрасен подарък и декорация за вашия дом, а фън шуй експертите от Charmy Rose са намерили начин да засилят ефекта като са превърнали дръвчетата в нежни свещници, като по този начин огъня допълнително активира енергията на камъка.

Разгледайте тук: Енергийни пирамиди оргонити

Вижте тук: – Свещници – Дървета с полускъпоценни камъни

Rate this post
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*