Хороскоп за зодия Дракон през 2017- годината на огнения петел

Цветен петел за годината на огнения петел- 2017

Хората зодия Дракон ( родените в годините 1952, 1964, 1976, 1988, 2000) са енергични, интелигентни и имат добра преценка за това кое е добро и кое е лошо. Те са директни и честни, но на моменти могат да са нетърпеливи и леко арогантни. Жените с тази зодия понякога са прекалено уверени. Мразят лицемерие, клюките и клеветата. Готови са да се изправят пред всяко предизвикателство, но мразят да бъдат използвани или контролирани.

Късметлийски цветове: Златно, сребърно
Късметлийски числа: 1, 7 и 6
Елемент на дракона във Фън Шуй: Земя
Влияние: Ян
Часове на дракона: 07:00-09:00
Съответстващ слънчев знак в хороскопа: Овен
Години на дракона: 1952, 1964, 1976, 1988, 2000
Сезон на дракона: Пролет
Полускъпоценни камъни: аметист, червено тигрово око, карнеол
Цветя и билки: Томсънов клеродендрон, делфиниум, зюмбюл
Посока: запад, север, северозапад
Избягвайте цветовете червено, лилаво, зелено, черно, както и числата 9, 8 и 3

 

Кариера в годината на петела:

През 2017 ще ви се представят много възможности за развитие в тази сфера. Ще бъдете много производителни поради умението си да работите бързо и ефективно. Ако искате всичко да ви върви по вода, преди да се захванете със задача в работата, планирайте добре как ще подходите и си припомнете досегашния си опит. Най-правилният подход е да изградите добри взаимоотношения с колегите си. Това, в комбинация с вашите усилия може да доведе до разрастване на бизнеса или повишение в работата.

Богатство:

Развиващата ви се кариера и спокоен любовен живот значат, че сте по-малко стресирани и по-лесно ще изкарате още пари. Ще изкарвате много пари, даже и в излишък, стига да сте бързи и ефективни в работата си. Добра година е да инвестирате, но е важно добре да помислите преди да го направите. Дори и да изкарвате повече пари отколкото ви трябват, не прекалявайте с харченето, а гледайте да спестявате.

Любов:

Като цяло късмета ви през 2017 е доста добър и това се отнася в голяма част и за любовния ви живот. Ако в момента сте сами, ще се зарадвате да чуете, че тази година ви чакат доста нови запознанства. Запомнете, че на любовта и трябва време. Попаднете ли на човек, с който искате да бъдете, недейте да насилвате нещата с желанието да станат по-бързо. Оставете всичко да стане постепенно. Ако сте във връзка, постарайте се да изненадате партньора си по мил и романтичен начин или излизайте уикендите и се забавлявайте. Тези неща ще ви накарат да се чувствате по-свързани и ще подобрят връзката ви. Ако се случи да се скарате, най-умно е да бъдете търпеливи и разбиращи. Без значение какво се случва във връзката ви не бива да позволявате това да се отрази на работата.

Здраве:

Превпоръчително е да бъдете внимателни със здравето си тази година. Напрежението в работата може да ви накара да се чувствате стресирани и неспокойни. Ако не се храните редовно и наспивате добре, е възможно да си докарате храносмилателни проблеми. Важно е хем да гледате на трудностите с оптимизъм, хем да намирате време за тренировки. Хранете се здравословно- ще бъдете изумени колко по-добре ще се чувствате.

Тук можете да разгледате: Подаръци за годината на огнения петел- 2017

Ако тази статия ви е харесала, моля помогнете ни да я популяризираме, като я споделите с бутончетата отдолу:

4.6/5 - (9 votes)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*