Какви са вашите камъни на късмета ако сте родени в понеделник

Фън Шуй дръвче от Лунен камък- Charmyrose.com
Фън Шуй дръвче от Лунен камък- Charmyrose.com

Кратка и лесна справка в Интернет може да ви покаже кой ден от седмицата се е падал вашият рожден ден. Ще се учудите колко много влияе на вашия характер не само датата а и деня на раждането ви.

Хората родени в понеделник са най-често ужасно състрадателни.

Понеделник е ден на Луната, посветен на Артемида/Диана, богинята на луната.

Лунните сили надаряват тези хора със способности на медиум и дарбата винаги да разбират околните. Емпатията е еднo от техните умения и заради това, те често се изнервят, усещайки негативните емоции на хората около тях. Като характер, те са внимателни и любезни.

Повечето хора родени в понеделник страдат от безсъние. Стара легенда гласи, че това е защото луната бди над тях нощем и не им дава лесно да заспят. Предразположени са и към храносмилателни проблеми, но въпреки всичко тези хора остават ужасно силни- те черпят тази сила именно от емоциите си.

Смята се, че тези родени в понеделник са под закрилата ма Архангел Гавраил или Габриел и също умеят изключително добре да правят магии и заклинания за красота и лечение. Водата е това, което отключва техните способности, тъй като според древни знания, водите са подвластни на Луната.

Ако сте родени в понеделник, силно препоръчан за вас е лунния камък. Той покровителства майките, бременните жени, както и малките деца. Привлича нежност и любов и се вярва, че подсилва пророческите дарби. Най-добрият начин да се възползвате от силата на даден камък е да го носите като бижу, защото така се допира до кожата ви и работи с енергията на вашето тяло.
Вижте тук: Бижута, сувенири и подаръци от Лунен камък

Бижута от лунен камък- Charmyrose.com
Бижута от лунен камък- Charmyrose.com

Друг също много полезен камък е планинския кристал. Той подсилва интуицията, привлича късмета, щастието и любовта, пречиства енергията, помага при медитация, пробуждане на енергията. Вярва се, че също сбъдва молитви и желания.
Вижте тук: Бижута, сувенири и подаръци от Планински кристал

 

Фън Шуй дръвче-свещник и гривна от планински кристал- Charmyrose.com
Фън Шуй дръвче-свещник и гривна от планински кристал- Charmyrose.com

Третия препоръчан камък за хората родени в понеделник е Селенита. Той също като лунния камък покровителства бременните, малките деца и дома като цяло. Счита се, че той упокоява атмосферата в дома и намалява конфликтите между родители и деца или между партньорите.
Вижте тук: Бижута, сувенири и подаръци от Селенит

Фън Шуй дръвче селенит- Charmyrose.com
Фън Шуй дръвче селенит- Charmyrose.com

Знаехте ли, че планинският кристал е един от препоръчаните камъни за 2017- годината на огнения петел? Вижте тук: 2017- Годината на огнения петел- какво ще ни носи успех?

5/5 - (4 votes)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*