Хороскоп за зодия Заек през 2017- годината на огнения петел

Подарък за годината на петела- петле за успех в бизнеса

Хората зодия Заек ( родените в годините 1951, 1963, 1975, 1987, 1999 ) са внимателни, вежливи, романтични и се стремят към висок стандарт на живот. Избягват караници с околните и умеят да превърнат враговете си в приятели. Те също са дружелюбни и гостоприемни. Успяват да свършат много работа, при това бързо и ефективно. Не са настойчиви и не се нервират лесно, но са склонни прекалено много да се колебаят при взимането на решения и това ги кара да изпускат много важни възможности.

 

Късметлийски цветове: Червено, синьо, розово, лилаво
Късметлийски числа: 3, 4 и 9
Елемент на заека във Фън Шуй: Дърво
Влияние: Ин
Часове на заека: 05:00-07:00
Съответстващ слънчев знак в хороскопа: Риби
Години на заека: 1951, 1963, 1975, 1987, 1999
Сезон на заека: Пролет
Полускъпоценни камъни: Лунен камък, бял нефрит, мъхов ахат, лазурит
Цветя и билки: кученце, хоста, фитония
Посока: изток, югоизток, юг
Избягвайте цветовете тъмно кафяво, тъмно жълто, бяло, както и числата 1, 7 и 8

 

Кариера в годината на петела:

Според предсказанията е вероятно да претърпите промени в тази сфера от живота ви, а по-точно да смените работното си място. Възможно е да се наложи да се изправите пред много предизвикателства и това да намали самочувствието ви. Не бъдете обезкуражени- това, че са възможни промяните и пречките не значи че няма развиете. Давайте всичко от себе си и сами ще видите как ще успеете. Ако вие самите решите да се пренасочите професионално е препоръчително пъро да го обмислите много добре.

Богатство:

Най-добрият начин да се справите с всякакви финансови проблеми е просто малко да почакате и да не действате прибързано. Не правете рискови инвестиции, най-вече ако нямате достатъчно време да ги обмислите. Харчете парите си умно и ако имате финансов проблем разчитайте само на себе си, а не на останалите. Ако ще инвестирате в бизнеса си, направете цялостно проучване и бъдете напълно сигурни в това, което правите. Препоръчително е да заделите някакви пари в случай, че изникне нещо спешно, като здравословен проблем на роднина.

Любов:

В тази сфера от живота ви също са възможни промени. Ако сте във връзка е вероятно често да се карате с партньора си за дреболии. За да избегнете това е препоръчително да отидете с половинката си на екскурзия или просто да се позабавлявате. Тези от вас, които са сами е възможно да намерят партньор, но шанса връзката да е дълготрайна е сравнително малък. За момент леко ще се отклоня от темата, за да ви кажа следното- не позволявайте на предсказанията по никакъв начин да ви спрат да търсите правилния за вас човек. Може да се срещнете с някой и да сте заедно месец, а пък може и това да е човек, с който ще прекарате остатъка от живота си, щастливи.

Здраве:

Тази година сте предразположение към наранявания. Просто бъдете внимателни и ще избегнете проблеми. Следвайте правилата за движение докато карате и ако пресичате пешеходни пътеки се оглеждайте добре. Това важи най-вече за тези от вас, които са свикнали да гледат телефона си докато пресичат или карат. Вероятно е да се изнервяте от време на време и това да ви изтощава доста. Наспивайте се добре- това, ще ви помогне да се чувствате бодри и изпълнени с енергия.

Тук можете да разгледате: Подаръци за годината на огнения петел- 2017

Ако тази статия ви е харесала, моля помогнете ни да я популяризираме, като я споделите с бутончетата отдолу:

4.4/5 - (14 votes)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*