Подаръци за зодия Стрелец

Дойде времето на поредната страхотна зодия. Ако имате приятел Стрелец и му търсите подарък или вие самите сте такъв и искате да се поглезите за рождения си ден, на правилното място сте. Подготвихме тази статия специално за вас, за да ви помогнем с избора на подходящ подарък за тази зодия.

Нека започнем с полускъпоценните камъни. Съобразени със зодията, те са наистина страхотен подарък. Можете да ги подарите под формата на уникално бижу, което се допира до кожата на човека и по този начин да работи с енергията му и да му позволява да се възползва от силата на дадения камък. Друг вариант е фън шуй дръвче или дръвче-свещник от камъка, което да разпръсква положителната енергия навсякъде и също да придава страхотна атмосфера в дома или офиса заради нежната светлина на пламъка. Също е възможно да му подарите камъка в шлифована форма или като друза, но това далеч не е толкова красиво и оригинално колкото бижутата и дръвчетата.

Подходящите полускъпоценни камъни за зодия Стрелец са:

Цитрин

Също понякога наричан „камъка на слънцето“, той подобрява настроението, пази от депресия, повишава енергията и привлича здраве и богатство. Вярва се, че също помага улеснява връзката ни с висшия Аз.
(Тук можете да видите повече за: значението на Цитрина)

Гривна и обици цитринДръвче Цитрин Де Лукс

Колие и обици ЦитринКомплект Wood Dragon- Roses and Dragons by Rose Absolute

Лазурит

Активира висшия разум, подобрява умствените способности и паметта. Идеален ако ви предстои интервю, учите за изпит или имате нужда от вдъхновение. Носен на работното място привлича успех и повишение.
(Тук можете да видите повече за: значението на Лазурита)

obizi-lazurit-topche-3-900x900Гривна Pick and Mix Лазурит

Фън Шуй дръвче ЛазуритКолие Лазурит

Аметист

Носи щастие, подсилва въображението, помага при безсъние, пази от вредни магии. Уникално негово свойство е, че събира разделени сродни души. Точно поради тази причина в миналото когато се е налагало любовници да се разделят временно са си подарявали парченце аметист.
(тук можете да прочетете още за значението на аметиста)

Комплект бижута за зодия стрелец- Roses and Stars by Rose absoluteГривна Аметист

Дръвче-свещник аметистГривна Аметист

 

Тюркоаз

Един от най-къмсетлийксите камъни. Освен, че носи късмет той привлича щастието и нови приятели, пази от лоши очи и също уравновесява и балансира енергията на този, който го носи.
(тук можете да прочетете още за значението на тюркоаза)

Обици ТюркоазКолие и обици тюркоаз

Гривна Тюркоаз Pick and MixДръвче-свещник тюркоаз

 

Ако искате да направите един наистина уникален подарък, можете да подарите на човека зодиакален парфюм от изцяло натурални масла с аромати, подбрани точно за зодията му, който пристига в египетско ръчно изработено шишенце с позлата.

Тук можете да разгледате нашите: Зодиакални парфюми

Парфюм зодия Стрелец- CharmyRose

 

Можете да проявите инициатива и да направите бижу изцяло по ваша идея с новата серия гривни Pick and Mix на Rose Story. Именно това да вложите вашето желание и любов в подаръка си е това, което го прави наистина уникален. Вече знаете кои камъни са подходящи за зодия стрелец и можете да направите ваше бижу с нашия огромен избор от кристали сваровски, шлифовани и нешлифовани полускъпоценни камъни, стъклени перли и мъниста от уникално венецианско стъкло.

Станете дизайнер и направете бижу по изцяло ваша идея тук: Гривни Pick and Mix by Rose Story

Гривни Pick and Mix

 

Можете да намерите добри предложения за подаръци в нашата категория: Подаръци за зодия Стрелец

Ако човека се интересува от Фън Шуй, можете да разгледате нашата категория Фън Шуй за дома и офиса  и да прочетете някоя от следните статии:
Топ 10 на Фън Шуй амулетите за привличане на пари и Късмет в дома

Лотосите във Фън Шуй

Ганеша- Бога, който отстранява всички препятствия

4.9/5 - (10 votes)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*