Как да „Кодираме“ своите кристали и полускъпоценни камъни

Звучи много сложно и мистично, но всъщност е лесно и ефективно. Като начало, винаги когато закупите и получите камък го пречистете – как да го направите може да прочетете тук: как се пречистват полускъпоценни камъни.
След като сте изчистили чуждата енергия е време да „кодирате“ своя талисман за това, за което ще го ползвате. Важно е да подберете камък, който има свойства, които отговарят на целта ви.

Например, ако се борите с депресия е добре да си купите цитрин или карнеол, ако търсите любов ви е нужен розов кварц, а ако искате деца или дом, Лунния камък е идеалния избор. След като вече имате пречистен камък, изберете ден за вашия ритуал. Общите правила са тези:

  • Понеделник – камъни за дом, семейство, деца, хармония и разбирателство, за предпазване от женски болести и за бизнес с мебели, детски стоки, домашни животни, продажба на имоти.
  • Вторник – камъни за победа в спорта, за смелост, срещу депресии, срещу страхови неврози, камъни за късмет при път, за бизнес свързан с метали, строителство, химия, фармация, за военни и полицаи.
  • Сряда – камъни за късмет с парите, красноречие, оборот и клиенти, здраве, за домашни любимци, за бизнес по Интернет или свързан с нови технологии, за късмет.
  • Четвъртък – камъни за късмет при съдебни дела, за юристи, за успешен бизнес, за добро представяне на изпити, за интервюта за работа, за пчелари, летци
  • Петък-Камъни за Любов, красота, за бизнес с модни стоки, за успешен бизнес на фризьори, козметици и всички свързани с красотата, за изкуство, актьори, певци и музиканти, художници и писатели
  • Събота – камъни за защита и карма, за заземяване и преодоляване на загубата, зодиакалните ни камъни
  • Неделя – камъни за щастие, годежни и сватбени бижута
Зареждане на полускъпоценни камъни и кристали с положителна енергия
Зареждане на полускъпоценни камъни и кристали с положителна енергия

След като изберете правилния ден се убедете че няма слънчево или лунно затъмнение.

После се убедете, че имате време и няма да ви прекъсват, запалете една свещ, вземете камъка, бижуто или сувенира в ръка и мислено или на глас кажете своята цел. Визуализирайте как я постигате. Бъдете максимално честни със себе си и искайте постижими неща. Когато усетите, че вече сте се изтощили, кажете „Така да бъде“ и поставете бижуто или сувенира или камъка там, където ще стои. Не говорете на други за значението на вашия камък. Нека тайната остане скрита в него и не забравяйте да го чистите и презареждате редовно.
Красиви камъни и кристали и бижута и сувенири с тях може да закупите или поръчате тук: Полускъпоценни камъни

Rate this post
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*