Как да не губим любовта на различните зодии

Ще те обичам до края на света.. Любовта е такова прекрасно нещо. Може да преобразува даже и най-тъмната енергия в светлина. Може да прогони тъгата, може да лекува, може да отвори портите на рая.

 

Но какво когато любовта започне да угасва? Коя е точката за пречупване на всяка зодия?  Можем ли да го предвидим? Целта е да знаем какво наранява всяка от зодииите, за да не го правим.

Овен: … Докато не ме предадеш!

Каквото и да означава това… Както знаете, това е зодиакалния знак на бога на войната. Марс/Арес. Това значи само едно нещо- всеки ден от техния живот е битка. Но за какво точно се бият? Както околните виждат, понякога проблемите им са въображаеми. Затова когато спечелят, те си търсят друго нещо на което да се вбесят, за да се спечелят отново. Ако сте във връзка с някой, който е зодия Овен, давайте им шанс да спечелят нещо. По този начин те винаги ще се борят, за да ви получат. Завинаги.

Телец: .. Докато не разбиеш сърцето ми!

В повечето случаи, за да разбиете сърцето на Телец е нужно наистина да прекалите. Въпреки, че се нараняват лесно е много трудно да бъдат пречупени. Това е причината те да бъдат считани за верни, издръжливи и справящи се със всеки проблем, който съдбата им поднесе. След като ги спечелите, има само едно нещо, което може да ги разубеди и това е да ги накарате да бъдат несигурни в избора си да бъдат с вас.

Близнаци: … Докато не опиташ да ме надхитриш

Искате да надхитрите някой, който е със зодия близнаци? Лоша идея. Не се шегувайте с майсторите на измамата. Мозъците им работят на по-бързи обороти, от колкото бихте си представили и опитва ви да ги надхитрите може да ви изиграе лоша шега. От момента, в който разберат че се опитвате да ги надхитрите, ще направят всичко по силите ви да ви накарат да изглеждате глупави.

Рак: … Докато не ме изоставиш

Те са подвластни на луната – Артемис / Диана и затова за тях компанията е много важно нещо. Това не значи, че не харесват да прекарат малко време сами, но когато става въпрос за връзка, те търсят баланса между време с вас и време насаме. Могат да ви дадат целия свят, стига да спечелите доверието им.

Хората зодия Рак са мили и лесно се привързват. Недейте да предавате тяхното доверие. Емоционалната сигурност е много важон нещо за тях. Намерете начин те да чувстват, че са в безопасност. Те ще ви обичат до момента, в който не усетят, че не заслужавате тяхната любов и доверие. От този момент нататък връщане почти няма.

Лъв: … Докато не ме накараш да изглеждам като глупак!

Нормално е хората с тази зодия се чувстват, че винаги някой ги съди и критикува. Те полагат усилия да запазят своя имидж пред хората и когато са във връзка е важно да чувстват, че са ценени. Никога не правете грешката да ги обиждате, особено ако обидата е на тема, на която те се чувстват несигурни за себе си. Те ще ви обичат до момента в който не почувстват, че вече не цените самите тях и нещата, които са направили за вас. Хората със зодия Лъв харесват истината- те знаят своите добри и лоши страни. Просто мразят, когато някой постоянно им припомня техни грешки или недостатъци. Искат да ги цените за тяхната истинска същност, а не да ги критикувате.

Дева: … Докато не започнеш да лъжеш

Те са подвластни на меркурии- привърженици на истината и критиката. В момента, в който ги излъжете ги губите завинаги. Те могат да се доверят на всеки и исърцето им е пълно с доверие, но е много лесно да ги нараните. Започнете ли да ги лъжете, особено ако сте във връзка, ще започнат да се съмняват във вашите думи, защото тяхното доверие ще е наранено. Не ги докарвайте до това състояние.

Везни: … Докато не започнеш да пречиш на моето спокойствие и мир

По природа, те харесват да прекратяват конфликти и да правят заобикалящия ги свят все по-добро място. Ако по някакъв начин започнете да пречите на техния начин на живот и чувстовото им за справедливост, вече сте мъртви за тях.  Те ще направят всички по силите си да накарат една връзка да продължи възможно най-дълго (по начина по който те искат, разбира се). Те няма веднага да ви покажат какво грешно правите, но ще усещате нещата различни, като чели нещо не е наред- до момента, в който не приключат. Никога не викайте в тяхно присъствие, не си търсете проблеми и не пречете на начина им на живот.

Скорпион: … Докато не започнеш да пазиш тайни от мен

Не искате да се шегувате с тях- наистина не искате. Кажете им истината, каквато и да е тя. Могат да понесат истината, но е важно да са сигурни, че не пазите тайни. Без значение колко сте странни, скорпиона може да ви обича, стига да не надуши лъжи или тайни. Тайната на това да бъдете с тях завинаги е да бъдете напълно честни, както със себе си, така и с тях. Не се опитвайте да ги надхитрите, защото рано или късно, те ще разберат. Те могат да прощават, понякога трудно, но никога не забравят.

Стрелец: … Докато не спреш да ме караш да чувствам надежда

Как да ги подлудите? Като ги накарате да се чувстват мизерни. Те ви обичат истински, докато не убиете техния оптимизъм. Ако вече не могат да чакат нещо добро да се случи, то вие се превръщате в сянка. Хората със зодия Стрелец просто мечтаят и се целят много нависоко- искат някой да вярва в техните мечти. Не се шегувайте с това. Ако се опитвате да критикувате техните цели, правете го по изобретателен начин, който няма да ги обиди.

Козирог: … Докато не се предадеш

Те са подвластни на Сатурн – Кронос – Бога на времето. Те са тези, които знаят как да накарат нещо да издържи много дълго време -включително и връзки. Те имат топло сърце и са честни. За да се разбирате с тях, трябва да се ориентирате към това, което е най-добро за вас- като партньори. Момента, в който се предадете и спрете да полагате усилия да подобрите живота си, те спират да ви уважават. Хората със зодия Козирог се влюбват в тези, които уважават- по какъвто и начин да е това. Без значение колко проблеми имате, винаги намерете начин да направите някакъв прогрес в живота си. Те са много търпеливи и това може да ви отнеме десетилетия. Просто ги убедете с вашите думи, но и действия, че имате ясни цели, които преследвате (не ги лъжете че имате, ако нямате) и искате да направите живота прекрасен – по какъвто начин можете.

Водолей: … Докато не заприличаш на всички останали

Те са привлечени към това, което ви прави уникални. Тези малки черти на характераа ви са това, което ще привлече водолея към вас. Вие самите може да не харесвате тези ваши черти, но това не значи, че водолея няма да ги хареса. Те търсят правилния човек за тях. Важно е той да е уникален и да се различава от другите. Ако сте във възка с тях, никога не пренебрегвайте това, че сте уникални. Не спирайте да ги изненадвате. Не се променяйте по начин, по който ще сте като останалите хора. Бъдете уникални.

Риби: … Докато не ме накараш да спра да мечтая

Те ще ви обичат и ще ви премат каквито сте, до момента в който не ги накарате да загубят надежда в своите мечти. Те често пътуват, за да се вдъхновят. Едно от любивмите им неща е да мечтаят. Те са много чувствителни хора, дори и погледнати отстрани понякога да изглеждат студени и безсърдечни. Не е лошо от време на време да им се напомня, че живеят в истинския свят, но ако им казвате нещо такова то трябва да бъде изключително тактично и ненатрапчиво- никога не сривайте мечтите им

Ако искате да дадете от сърце подарък на ваш близък и да го зарадвате ви каним да разгледате: зодиакални подаръци

4.7/5 - (15 votes)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*