Как да привлечем спокойствие в дома с помощта на Содалит

Содалита е камък, представляващ логика, рационалност и ефективност. Едно от неговите свойства е, че подпомага комуникацията. Това го прави идеален камък за хора, които срещат трудности при общуване с другите, или за такива, чиято професия включва преговори, разговори- например дипломат, учител или всяка друга длъжност, която изисква разговори с клиенти.

Това негово свойство го прави подходящ и за студенти, които са псичически натоварени, предстои им изпит или писмена работа и трябва да възприемат и усвоят много информация

Содалита често се използва от писатели, защото им помага по-добре да изразят своите мисли и чувства.

Содалита е свързан със зодия стрелец (вижте тук: подаръци за зодия стрелец), но всяка друга зодия може да се възползва от силата му.

В зависимост от вашата ситуация, можете да изберете как да се възползвате от содалита. Например, ако имате офис и прекарвате повечето от времето си там и това е мястото, в което провеждате повечето си разговори, можете да поставите на бюрото си пирамида оргонит със содалит. По този начин, енергията на камъка се концентрира с помощта на пирамидалната форма и пречиства и зарежда помещението, в което се намира. Същото се отнася ако сте студент и има определена стая, в която всеки ден учите.

Пирамида оргонит за защита, късмет и спокойствие от artofamulets.com
Пирамида оргонит за защита, късмет и спокойствие от artofamulets.com

вижте тук: пирамиди оргонити с полускъпоценни камъни

Ако не сте в офис през повечето от времето и постоянно сте в движение, можете да използвате и малка фигурка или друза от содалит, която да държите в джоба или чантата си постоянно.

Фън шуй сувенири от содалит за Спокойствие и Вдъхновение от charmyrose.com
Фън шуй сувенири от содалит за Спокойствие и Вдъхновение от charmyrose.com

Тук можете да намерите: фън шуй сувенири и талисмани от содалит

4.5/5 - (4 votes)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*