Как да спасим бизнеса си по време на коронавируса

Кризата, причинена от мерките за изолация във връзка с коронавируса доведоха до рекордно висока безработица не само у нас, но и в много други страни и най-лошото е, че никой не знае до кога ще продължи всичко това.

Много търговци, собственици на малки и средни бизнеси и работници се налага за неопределен период от време да прекратят дейността си и да разчитат единствено на произвола на съдбата- ситуация, която като че ли на всички до преди няколко месеца щеше да ни се струва абсурдна за 21 век.

Едно от нещата, на което ни учи създалата се ситуация е това колко е важна технологията. От край време света ни е в постоянен процес на дигитализация – на служителите започнаха да се отварят възможности за работа от вкъщи, а все повече търговци разшириха дейността си към онлайн пространството, а още повече започнаха да продават онлайн без да са имали физически обект.

За много собственици на бизнес, онлайн търговията може да се окаже единственото решение. Ако обмисляте да продавате онлайн или искате да разберете повече за ползите, прочетете 5 причини заради които онлайн магазин може да спаси бизнеса ви по време на кризи

Rate this post
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*