Как се работи с махало за гадаене и радиестезия?

Махалото за радиестезия е един от най-често употребяваните пособи за гадаене в ежедневието.

Това е част 1 от поредицата ни с публикации за махала за гадаене и радиестезия, която обхваща как правилно да зададем въпрос на махало.

Какво е махало за гадаене и къде мога да го намеря?

Махалото е предмет със заострен връх, поставен на края на верижка или корда. Когато се използва за гадаене е важно да има заострен връх, защото това ви позволява да получите по-точни отговори и да канализирате по-добре енергията. Материалите, които най-често се използват за махала са полускъпоценни камъни, дърво и метал.

Тук можете да разгледате и закупите махало: махало за гадаене и махало за радиестезия

Махало за гадаене за късмет и пари от син слънчев камък
Махало за гадаене за късмет и пари от син слънчев камък

Как се задава въпрос за гадаене с махалото?

Преди да започнете да гадаете с махалото си, започнете с прости въпроси с отговор „да“ и „не“. Това ви помага да „загреете“ махалото и самите себе си, позволявайки ви да усещате по-добре енергията.

Представете си, че около вас има защитен кръг от златна или сребриста светлина. Това помага да избегнете външни енергийни намеси при гадаене.

Формулирайте правилно въпросите към радиестезичното махало

Колкото и да е трудно за вярване, това как формулирате въпросите към вашето махало често може да повлияе на отговора им, точно както би могло да повлияе на човек, с когото говорите.

Добре е да бъдете максимално ясни при формулирането на въпроса си. Добре е да използвате пояснения като „имайки всичко това в предвид, добре ли е да….?“.

Махало за гадаене за любов от розов кварц
Махало за гадаене за любов от розов кварц

Примери за зле формулирани въпроси

„Трябва ли да направя……?“ – Може би не бива, но може и пък да е най-добрия ви вариант. Задавайки въпрос с „трябва ли“, вие добавяте елемент на лично предпочитание, а в това винаги се крие и неизвестност.

„Мога ли да….?“, „Може ли да…..?“ – Реално погледнато, почти винаги „може“, но това ли е най-добрия отговор или вариант за действие? По-разумно е да се опитате да разберете дали е добра идея да направите определено нещо, а не дали можете.

Също така, недейте да задавате въпроси, които в себе си включват повече от едно нещо – например „имайки всичко в предвид, добре ли е да изляза навън и после да отида до…..?“ – По този начин, даже и едно от нещата, за които питате да е лош избор, няма как да получите еднозначен отговор от махалото си.

Радиестезично махало за гадаене за път от авантюрин
Радиестезично махало за гадаене за път от авантюрин

 

5/5 - (5 votes)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*