Какво ви очаква през 2016 година- част 1- зодия Плъх (родените през 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

Какво ви очаква през 2016 година- част 1- зодия Плъх

Години на плъха: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

Ако рождения ви ден е преди 04.02, то тогава вашия знак не е плъх, а прасе.

Плъха е представител на дъжда или най-общо казано на водата, която е свързана с мъдрост и интелект. Маймуната пък представлява бури и ветрове.
Тя може да донесе на плъха богатство, мъдрост и здраве. Тези два знака са изключително съвместими един с друг. Плъха дава на маймуната възможност да прояви каквито таланти има, а маймуната пък показва на плъха как да поддържа собствен бизнес или добри взаимоотношения с хората.

Какво ви очаква през 2016 година в различните области от живота ви?

Кариера: Ако си търсите работа е добре да се сдобиете с нови умения. Ако възникнат проблеми свързани с вашият бизнес или работно място, хората около вас ще се радват да ви помогнат с каквото могат.
Освен това тази година е идеална за вас ако се стремите към повишение, защото е вероятно да получите всичката възможна подкрепа от колегите си, за да постигнете своите цели.

Смяна на работно място: Ако желаете да кандидатствате за работа в различна компания, то това е добър шанс да го направите. Ако се сдобиете с нова работа, тя ще заема голяма част от времето ви, но в крайна сметка ще разберете, че си струва.

Богатство: Имате възможността да изкарвате повече пари. Особено добър избор е да инвестирате в недвижими имоти

Любов: Тази година е перфектното време да създадете нова връзка. Добре е мъжете да се насочат към малко по-възрастни от тях партньори.

Социален кръг: Взаимоотношенията ви с хората около вас ще са много добри. Препоръчително е да се социализирате колкото можете повече, тъй като това ще ви даде възможност да развиете кариерата си и да увеличите доходите си.

Кавги: В случай, че водите съдебно дело е вероятно нещата да се развият във ваша полза. Освен това, тази година имате възможността да си изградите много добра репутация.

Здраве: Възможно е да сте много заети през годината и затова е добре от време на време да почивате, за да избегнете преумора. Също така е е добре да внимавате за проблеми с бъбреците и пикочната система, както и болки в стомаха.

Общото ви състояние: През повечето от времето ще се чувствате свободни и радостни.

5/5 - (1 vote)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*