Kакво ви очаква през 2016 година- част 7- Зодия Петел (родените през 1969, 1981, 1993, 2005)

маймунка за късмет през 2016 година- Charmedyrose.com
маймунка за късмет през 2016 година- Charmyrose.com

Kакво ви очаква през 2016 година- част 7- Зодия Петел (родените през 1969, 1981, 1993, 2005)

Какво ви очаква през 2016 година- зодия Петел

Години на петела: 1969, 1981, 1993, 2005

Ако рождения ви ден е преди 04.02, то тогава вашия знак е маймуна, а не петел.

Петела, като енергия е свързан с есента. Като личност, той е мил и романтичен, но понякога му липсва амбиция.
Маймуната е умна, изобретателна и води много активен начин на живот. Тези две зодии имат различни характери и начин на живот, но могат да са добър екип, стига да пожелаят.
Въпреки, че са коренно различни като личности, могат да са добри партньори в сферата на бизнеса.
Маймуната е нетърпелива и може да помогне на петела да се научи как да работи бързо и как да е възможно най-ефективен в това, което прави.
Петела в началото ще се колебае и ще му е трудно да свикне, но в крайна сметка ще разбере, че си е струва.

Какво ви очаква през 2016 година в различните области от живота ви?

Кариера: Вероятно ще ви се наложи да вложите повече време и усилия в работата си. За да се справяте добре тази година е много важно да внимавате какво правите.
Ще имате много работа и от вас зависи как искате да я свършите- ако сте внимателни и организирате времето си, може да я свършите бързо и после да имате много свободно време, което може да прекарате както искате.
Това да се научите на организация ще ви помогне много не само в работата, но и във всички области на живота.

Смяна на работно място: Ако получите предложение да работите другаде е изключително важно да си помислите добре дали го искате наистина.
Тази промяна може да ви предостави с много нови възможности, но и е вероятно в началото да ви е много трудно да свикнете с нея.
Затова си помислете- ако сте доволни от сегашната си работа няма нужда да си намирате нова. Но ако не сте доволни от нея и сте готови за предизвикателство, действайте.

Богатство: Тази година няма да имате много късмет с парите. Вашите приятели или роднини ще се опитат да ви убедят да инвестирате в нещо, но е вероятно да загубите пари ако го направите.
Ако все пак сте убедени, че е добър избор и сте решени да го направите, давайте. Има едно важно нещо и то е, че ако го правите, трябва да е защото вие го искате и защото вие самите мислите, че е добра идея.
Любов: Вероятно е партньора ви да се опита да взема решения вместо вас или да ви промени и това може да ви остави усещане на натиск. Ако това стане, избягвайте спорове. Достатъчно е просто да поговорите с човека и да му кажете какво ви притеснява.
Важно е винаги да сте себе си. Никога не забравяйте, че причината партньора ви изобщо да е с вас е именно, че сте себе си.

Социален кръг: През годината на маймуната ще имате възможност да бъдете социални и да си изградите страхотни отношения с хората около вас. Гледайте да не прекарвате прекалено много време в социалните медии.
Вместо това просто излезте и се вижте с най-добрите си приятели или прекарайте малко време със семейството си. Ще се учудите колко може да ви е полезно това да имате добри отношения с околните.

Кавги: Добре е тази година да избягвате да се карате, спорите и да водите съдебни дела. Ако възникне проблем, поговорете с човека, намерете общ език и се разберете. Това би било най-умния начин да постъпите.
Освен всичко ще научите, че повечето проблеми могат да бъдат решени с един прост разговор.

Здраве: Внимавайте за проблеми с дихателната система- това включва вашите бели дробове, бронхи, гърло, нос. Важно е да дишате колкото може по-чист въздух.
Тренировките могат да ви помогнат да поддържате добро здраве.

Общото ви състояние: Възможно е през годината да изникват неочаквани проблеми ако не сте внимателни какво казвате и как постъпвате. Стига да внимавате за това, годината ви ще бъде радостна и спокойна.

4.7/5 - (3 votes)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*