Весел зодиак – Рак

Тези хороскопи достигат до вас благодарение на нашата преводачка Дари. Не поемаме никаква отговорност за това, че може да се обидите (ако сте представител на дадената зодия) или да се скъсате от смях, ако шефа ви е от нея. Последствията са си за вас.

С риск да изглеждам превзета – но по-гадна зодия от Рака просто няма.

Рака е мнително същество, което постоянно додява на околните с тъпи въпроси от типа – „А ако вляза в джакузито след Петър и той, естествено си е правил чекия, естествено с моя снимка, дали ще забременея?” При това абсолютно не го вълнува, че изобщо не притежава джакузи, не познава никакъв Петър и отгоре на всичко е мъж.

Склонен е постоянно да си въобразява края на света, стряска се от собственото си въображение, изпада в истерия и тича при Девите да го утешават. Невъзможно гнуслив, ако попадне на необитаем остров, ще умре от глад, защото физически е неспособен да изяде нещо, което не е увито в магазина и се търкаля например под някоя палма.
Обичат чукането, но някак без интерес. Впрочем, ако поиска, става доста горещо, но после ще се изяде с парцалите, че си е давал такъв зор напразно. Жените-Раци – са точно от типа, които гледат порно с надеждата, че на края всички непременно ще се оженят. Обичат дълго и мрачно да мърморят на тема собствените си болежки и прочие жизнени неуспехи, с което гонят далеч всички, освен Телците – те са още по-скучни по въпросите касаещи собствения им организъм.

Верни са, защото ги е страх от гъбички и трипер.

Имат склонност към пиянство и философстване, което, независимо от количествата и комбинацията не води до добро.

5/5 - (2 votes)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*