Кои цветове ще привличат към нас късмета през 2020 – Годината на Металния Плъх

Кои ще са изключително късметлийските цветове през 2020 ? Тази година според китайския календар се отбелязва като Годината на Металния Плъх. Тя започва на 25 Януари и дава началото на новия 12 годишен цикъл от зодиака. Какво ще донесе новата година на различните зодии може да прочетете тук: каква ще е годината на металния плъх за различните зодии?

 

По-важно е обаче какво според фън шуй експертите може да привлече на наша страна късмета. На първо място това е фигурка на Плъхче поставена в дома или офиса ни

Комплект 6 броя фън шуй сувенири за късмет през 2020 - годината на плъха модел 3
Комплект 6 броя фън шуй сувенири за късмет през 2020 – годината на плъха модел 3

Или носена като бижу или ключодържател за да е с нас постоянно.

Фън Шуй ключодържател плъх
Фън Шуй ключодържател плъх

Не по – малко значими обаче са и цветовете на нашите дрехи или в нашия дом. Кои са тези цветове за Годината на Металния Плъх?

 

На първо място това е белия цвят (ненапразно годината се нарича Година на Белия Метален Плъх).
Следващия основен цвят на годината е Синьо, защото той символизира водата във фън шуй, а Плъха е воден знак. Това е добра новина за любителите на небрежното облекло, защото любимите дънки ще ни носят и късмет. Нужно е да имаме и синьо в дома си. Това разбира се не означава, че трябва моментално да пребоядисаме къщата, но някоя декорация като възглавница, ваза, статуетка или картина в синьо определено ще привлече положителната енергия в дома ни.

Комплект 6 броя фън шуй сувенири за привличане на пари и късмет през новата 2020 година размер S
Комплект 6 броя фън шуй сувенири за привличане на пари и късмет през новата 2020 година размер S

Не забравяйте основното – 2020 ще е добра за ново начало и ще носи успехи на динамичните и решителни хора,така че излезте от комфортната си зона и смело започнете нов етап в своя живот.
Амулети и сувенири за годината на Металния Плъх може да поръчате оттук : фън шуй сувенири и подаръци за годината на металния плъх 2020

Rate this post
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*