Предсказание за зодия Куче през 2018- годината на кучето

Фън Шуй сувенир за 2018- годината на жълтото земно куче
Фън Шуй сувенир за 2018- годината на жълтото земно куче

Фън Шуй сувенири за годината на кучето можете да намерите тук: годината на земното куче 2018

Годините на зодия Куче са: 1970, 1982, 1994, 2006

Кариера:

Препоръчва се тази година да се сдобиете с образование, което да подпомогне вашето професионално развитие. Възможно е да получите повишение на работното място. Ако вашата професия Ви кара да се чувствате нервни и нещастни, 2018г. е добро време хората със зодия Куче да започнат свой собствен бизнес.

Богатство:

Ще имате късмет с парите тази година. Ако работите в екип е вероятно да сте лидера. Вашият упорит и активен характер ще ви помогне да се възползвате от възможностите, които ви предосави живота.

Фън Шуй сувенири за 2018- годината на жълтото земно куче
Фън Шуй сувенири за 2018- годината на жълтото земно куче

Любов:

Мъжете зодия Куче ще имат късмет с любовта тази година- нито много, но и нито прекалено малко. Това не значи, че няма да се влюбят. Съветва се жените с тази зодия да не бъдат прекалено упорити и самоуверени в една връзка, защото това ще доведе до стрес- както за самите тях, така и за партньора им. Ако имате проблеми във връзката си се препоръчва да пътувате заедно, за да се сближите и отпуснете.

Здраве:

Според китайските предсказания за 2018, хората със зодия Куче са предразположени към физически наранявания и жлъчно-чернодробни болести. Препоръчва се тази година да избягвате по-опасни занимания като катерене по скали, дрифтинг и скачане с бънджи.

За да засилите своя късмет през 2018 можете да използвате както стандартните фън шуй сувенири за късмет, така и сувенирите с куче които ще са особено силен амулет за 2018 година- ако решите да изненадате близки и колеги с тях можете да ги намерите ТУК : фън шуй сувенири за късмет

Статията е подготвена за CharmyRose- магазин за Фън Шуй сувенири и дизайнерски бижута

 

5/5 - (1 vote)
Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!

You May Also Like

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Blue Captcha Image
Презареди

*